Meliiil23 Ayse-24 kızlae babaya daha düşkün olurmuş daha anne karnından başlamış senin ki maşallah 🤩🤩
Ayse-24 Meliiil23 aaahh ah 😁 ama bu konu da annesine çekmiş o zaman ☺️Benim de babama ayrı bir düşkünlüğüm vardır
Meliiil23 Deletedmom93428 bıizimkilerde karşılıklı triplenmeye başladı sanırsam tekmelemeyince eşim konuşmaya başlıyor sana çikolata almicam şunu yaomicam diye o sıra bı sürekli vuruyor ama yine eşim konustugu için hissetmiyor tabi 😂😂
Meliiil23 Dilekcnkn eşime diyim bari yanlız değilsin senin gibi bir sürü baba aynı şeyi yasiyirmus diye😂
Meliiil23 Afrartis bizimki inatçı olacak heralde ben gibi hamileliğimi öğrendiğimiz den beri eşim hep konuşuyor eli hep karnımda seviyor opuyr ama ne faydaaaa 😂😂
mucizem09_ Meliiil23 benim kızım olacak tam tersi babasi koyunca dahada coşuyor hic durmuyor kesinlikle babaci olacak diyorum 🥰👼
mucizem09_ Meliiil23 kesinlikle hissediyor babasinin koydugunu sesini felan ahh diyorum tahtumi kurulmaya geliyor 🥰👼
Pelinbyrktrlr Meliiil23 Merak etmeyin 32.haftadan sonra karşı koltuktan bile görecek eşiniz hareketlerini😁
Meliiil23 Pelinbyrktrlr şimdide görünüyor maşallah dalgalanıyor baya ama yazık o elini koyunca olmuyor 😂
Susamtanem1 Meliiil23 Ay bu biz bu hafta o kadar hareketli olmasına rağmen eşim elini koyunca tık yok😂😂 Saatlerce bekliyor ama inatlaşıyor resmen oğlum babasını sevmiyor😅😅😅
Meliiil23 zeynepemiromer bı yandan komigime gidiyor bı yandan üzülüyorum da heves heves geliyor yazık 😂