Azimemine Merhaba arkadaşlar benim 23 haftalık bebeğim var iki gün önce doktordaydık ay olarak söylemiyor hep haftalık deyip geçiştiriyor bilen arkadaşlar yazabilir mi kaç aylık bebeğim 🙃bide şunu merak ediyorum kıpırdamalarını hissedebiliyormusunuz bu haftalarda
Esesli Azimemine ay hesabını bende bilmiyorum çok karışık. 22 de hissetmeye başladım net hareket. Tekme falan hissediyordum. Şimdi Arada kayma falan hissediyorum 27+3 üm
Elcnerdgn Esesli canım bende 26haftalığım tekme atmayı bıraktı sadece arada pıt pıt hareket ediyor kendini hissettiriyor okadar yani eskisi gibi hareketli gelmiyor bana ve ben bu yüzden cok tedirgin oldum acile falan mı gitsem😞
Aycelf2 Bende 21.haftadayim 5 ay oluyo ve 16da hissetmeye basladim suan baya baya tekmeliyo yani cok sukur hareketli bya 1 saat flan harekwt etmeyince tedirgim oluyorum o kadr hissediyorum yani
Rasev Azimemine 4+2oldugunda 1aylik(30gün) 8+4 oldugunda 2aylik(60gün) 12+6oldugunda3aylik(90gün) 17+1 oldugunda 4aylik(120gün) 21+3 oldugunda 5aylik (150gün) 25+5oldugunda 6aylik (180gün)
Esesli Elcnerdgn bende öyle gitmiştim bi. Eşime hareket etmiyor iki gündür diyorum elini karnıma koyuyor tekme atıyor diyor. Bend hayır dedim ben hissetmiyorum sen neyi hissediyorsun gittim birşey yokmuş 🙈 tatlı ye soluna yat bol su iç bide öyle dinle
Azimemine Elcnerdgn bilmiyorum canım görünmekte fayda var gene ama 20.haftadan sonra tekmelerini hissedersin daha dazla dedi doktorum
OktayMeltemSahin Azimemine en iyisi bebeğim bölümünde kaç günlük olduğunuz yazar haftanın üstünde o gün sayısını 30. Bölün orada çıkar ne kadarlık hamile olduğunuz 161 günlük sanırım sizin 161 bölü 30 yapın 5 ay 10 günlük falan oluyorsunuz
Azimemine Esesli canım aynen benim kocam da elini koyduğunda karnıma hiç hareket etmiyor çekince başlıyor hemen 😂