aysnozkn2 Cicekdeniz ben de oğlum da aşırı rahattım ama kız ilk 5 ay bultantı tiksinme beni bitirdi şimsi 7. Aydayım yine başladı kimisi cinsiyet değişti ondan diyor kimisi kız olduğu için diyor
damlaacaglaa Cicekdeniz kızım olacak ama ne bir bulantı ne de baska sorun yazamadım. 38.haftam ve hamile değil gibiyim maşallah
Aylin2011 Cicekdeniz iki kızım var güzel bir hamilelik geçirdim üçüncüye hamileyim ikizlerim olacak kısmetse erkek ikiside valla çok zor geçiyor.
Aycan1 Cicekdeniz evet bende duymuştum ama bence ile bişey yok kızda daha çok halsiz olunur yok mide bulantısı çeker ben ilk oglumdada şuan da karnımdaki oglumdada 4. 5 aya kadar mide bulantısı çektim halsizlik çektim halada aeada bulaniyo
Ikizdeniz Cicekdeniz ikizlerim oldu ikiside erkek bulanrim olmamıştı simdi kiza hamileyim baslarda bulantı oldu sabahlari sonradan gecti bulantı yönünden dogru galina
Esra50 Cicekdeniz İlk gebeliğim çok bi tecrübem yok canım ama 5 aya kadar bulantım oldu benimde bebişim erkek , hala bazen ara ara oluyor , kız ya da erkekle alakalı değil bence tabi bu benim düşüncem.
Hanfebyrktr Cicekdeniz oğlum doğalı 5 ay oldu bulantı hiç bir kere bile yaşamadım ama hep mide yanması vardı hala ara ara oluyor ağrım sızım da pek olmadı hamilelik çok şükür iyiydi doğum çok zorlamisti ilerde rabbim bı kız nasip ederse nasıl olur hiç bilmiyorum
Mucem Bir kızım ve bir de oğlum var. Şu anda da bir kız bekliyorum 16+6 hafta. Çok şükür üç hamileliğimde de mide bulantım hiç olmadı. Bence bu durum biraz da yapısal.
Kubra1643 Cicekdeniz kesinlikle doğru değil benim erkek 5 ay bulantim oldu asla geçmedi 5 ay kusma bulanti her gun ne yaptıysam gecmemisti
Cilekliruyam Cicekdeniz yalan yalan benimki erkek burnumdan geldi 19. Haftadayım hala bulantılarım devam 😂😂😂
Beyda3759 Cicekdeniz ilk gebeliğim cinsiyetimiz erkek bulaştım olmadı hiç halsizlik uyku hali çok oldu ama bulantısızdı, kuzenim de erkek doğurdu o da çok rahat geçirdi
Susamtanem2 Cicekdeniz yalan ilk kızım oldu hiç bir belirtim olmadı şimdi oğlum olacak yine aynı en ufak fark yok arkadaşımın birinin kızı oldu 9 ay çekti kuzenimle aynı haftadayiz 28 haftada hala kusuyo oğlu olacak hatta bana diyor sen nasıl hamilesin kampa gidip çadırda kaliyrosun ben 1 saat dışarda duramıyorum 🤣 bişey olursa senden bilirim diyorum gülüyorum
Feyzabeyoglu Cicekdeniz Kızım olcak inşallah Allah nasip ederse ama kesinlikle bir kez bile mide bulantısı kusma yaşamadım. Bence her hamilelikte değişiyor her bünyede değişiyor diye düşünüyorum