Duygu_aslann Cicekdeniz kızımda cok rahat hamilelik geçirdim hafif mide bulantısı ile suan 26 haftalik hamileyim oglum olacak hala mide bulantim var ve oyle boyle degil ilk 12 hafta 10 kg verdim diyim siz dusunun prilam ilaci olmasa bitmistim hala kullanıyorum alakasi yok cinsiyetle😂
Nslhnakn Cicekdeniz hurafe bunlar inanmayın😃 kızım oldu, bırakın istifrayı midem bile bulanmamıştı, vücudum son haftada ödem topladı çok rahat bir hamilelik süreci geçirmiştim🌸
2bebekannesi___ Cicekdeniz hiç alakası yok bence kişiye göre değişiyor bu benim de kız 25 hafta olduk ilk zamanlar iyiydim öyle mide bulantım falan olmadı çok rahat geçti sadece şu son iki gündür biraz sıkıntılıyım🤦🏻♀️
kkuubbrraa Cicekdeniz kızım da mide bulantım kusmalarım 7 ay geçmedi ama oğlanlarda bel agrım hiç geçmedi bulantı olarak doğru olabilir ama erkek bebekte top gibi karın bel agrısı yapıyor
gulin-35 Cicekdeniz alakası varmı bılemm ama ıkıncı ogluma hamıleyım hıc bulantı yasamadım ıkısındede
BelisinAnnesi Cicekdeniz 36+2 yim ve erkek bebek bekliyorum .. Tam 22 hafta aralıksız soluksuz kustum ağlama krizlerine grdim dayanamadığım için .. Acilden çıkamadım .. 22 haftadan sonra ise iyi olduğum günler elle sayılır derece az … 3 yıl önce kızımı doğurdum ve çok kolay bir gebelikti …
muallimehanimmom5 Cicekdeniz 19. Haftaya gireceğim bulantılarım hala devam ediyor 🤨 cinsiyet erkek bence ona bağlı bir durum kesinlikle değil bünyeye bağlı bir durum
Tugba86 Cicekdeniz kişiden kişiye göre değişiyor.ve ilk hamilelik daha kolay geçiyor genellikle.Benim ilki de kızdı,hamileliğim rahattı.2. de kızdı çok kötüydüm,bulantı,kusma ağrılar fenaydı.yaş geçtikçe vücut yıprandıkça da hamilelik ağırlaşıyor
yarencaliskan Cicekdeniz oğlum olucak haftaya doğumum var hala bulanıyorrrrrrrr aşırı zor yorucu hamilelikti sonu güzel olsun inşallah
umutveannesiii Valla beni oğlum olacak bulantım o kadar çok oldu ki yemek yiyemedim ilaçlarla zor durdumm o yüzden bu cinsiyet şeyleri hiç tutmuyor 😬
BelisinAnnesi Durunbigeldim 36+2 yim şuan .. Aklıma gelince gözlerim doluyor .. O kusmalar boğazımın yırtılmaları … Mide yanmaları … İshaller … Su bile içsem zehir gibi gelmesi … Allah affetsin berbat bir gebelik geçirdim .. Şurda Allah şahit son 1 haftadır iyiyim nazar değecek diye de korkuyorum 😖
Nursel5565 Cicekdeniz benim erkek ve çok şükür hiç sıkıntı yaşatmadı bana mide bulantısı nedir bilmedim sadece çok nadir tansiyon düşüklüğü yaşadım okadarcık onun dışında hiç bi problemim olmadı ne ağrı ne sızı ne koku hassasiyeti hiçbir şey ☺️ Cuma günüde inşallah kucağıma alıyorum 🤲🏼🤩💙
Elifim17 Cicekdeniz yok canım yaa ben kızımda ilk birkaç hafta hafif bulantı dışında o kadar rahattım ki. Okulda nöbette öğrencilerin peşine koşardım hoplardım zıpladım yürürdüm. Şimdi gene hamileyim gene aynı tek fark bulantılar daha siddetli bunda cinsiyet bilmiyorum. Bir arkadasım erkeğe hamileyken 6 ay kusmus kıza hamileyken kısmen daha rahat gecirmiş. Baska bir arkadasım 3. Ye hamile ilk 2 si kızdı bu erkek hepsinde aşırı bulantı cekti hatta erkekte bulantılar daha erken baslamıs gecen hala bitmedi ilaç içmezsem ne var ne yok cıkarıyorum diyor. Pek ona bakmıyor anlayacağın.