Fatma969 Kizlar nisan gelmesi dedikleri şey nasil oluyor bir kac gündür bnde sümüksü yapida yesilimsi sarımsı renkte bir sey geliyordu bn akinti sanıyordum nişan olabilir mi acaba 37 haftalk hamileym ağrı sancı falan hic bisy yok
Ozgepoyrazaden Fatma969 bende de geldi çiçeğim dün bende 37im . Google görsellerden bak miden kaldırırsa , benzer mi diye . Belimden vuran bi sancım var ama henüz doğum sancısı değil belli ki . Bebek hareketlerinde bi değişiklik var mı ?
Bernayldrm12 Fatma969 nisan değilde suyun gelmesi önemli dogum sancisi olduğunda eminim ki hissedersin
alazzeyneperva Fatma969 nişan mıdır bilmem haftan yakın diye bisey diyemem ama ağır mantar enfeksiyon geciriyorum bu şekilde akıntım sürekli oluyo
Fatma969 Busbus58 bnde öyle duymdtm internetten arastrdm sarimsi renkte ve seffaf renktede olabilir yaziyor ondan emin olamdm
Bernayldrm12 Fatma969 1 ayda 3 defa hastaneye gittim sancim var diye ama o sancilar hiç bisey doğum sancisinin yanında ama yine de için rahat etsin bi doktora çik sonuçta herkesin aynı olucak diye bisey yok