ecevecev21 Çok garip gelecek ama 34.haftamdayım aşırı derecede beton kiremit çekiyo canım aklıma geliyo birden bire. Bu durumu yaşayan var mı ?
Mom0891 ecevecev21 Aklıma pika sendromu geldi🥰 Demir eksiliği anemin varmı canım?Htc-Hmg değerlerin nasıl?
Pembe_duslerr ecevecev21 ahhh bende cif yemek istiyorumm😅😅 lavaboyu temizlerken o kokusu varya beni benden alıyor yaaa delircem 😅😅😅
ecevecev21 Suleasyaa evet ciddi derecede demir eksikliğim var bir sürü ilac kullandım ama fayda etmiyor düzelmiyor
ecevecev21 Mom0891 tahlillerde ciddi derecede demir eksikliği gözüküyor hamile kalmadan öncede kaldıktan sonrada demir ilacı kullandım fakat son zamanlarda yeterli gelmiyor demekki :(
Suleasyaa ecevecev21 demir ilacının çay gibi bazı gıdalar emilimini azaltır. Çay içtikten en az 1 saat sonra demir ilacı kullanmanız lazım mesela
Mom0891 ecevecev21 canım kırmızı et tüketirken yoğurt ayran vs demir emilimini azaltıcı şeyler yeme içme.Bol limonlu yeşillikli salata ile tüket demirin emilsin.Pekmez,mor lahana tüket
Mom3834 ecevecev21 thardyferon kullandınız mı bende de demir anemisi vardı 1 haftada toparlıyor 3 kutu kullandım 1,5 sene yetti