Halenur-42 Haftada gittiğim de dönmüş demişti belki daha önce döndü o zaman haberim oldu 36 nın içindeyiz hâlâ baş aşağı duruyor normal doğum dedi doktorum şükür
susam_18 seldaas evet hemde sancım çıkıyo kasılmalarım var. Bebek biraz iri ben minyon. Çıkmak istiyor çocuk. 33+3 olduk bu ayın sonunu görsem yeter inşallah😊
seldaas susam_18 yaa öylemi kaç gramdı 29. Haftaydken :) inşallah görürsünz istediğinz gibi olur. Benim bebeğim biraz küçük sanırım ben de iriyim o yüzden döndüğü halde doktor hiç böyle şeylerden söz etmedi
susam_18 seldaas 1500 gr falandı sanırım. Tam hatırlamiyorum. Rahim ağzına çok baskı yapıyor bebek. Ayakta duramıyorum zaten.
Byzz bsrasd 29 haftalıkken kontrolum vardı doktorumuz baş aşağı dedi şuan 31 haftaligiz hala baş aşağı.
Kuyumcu bsrasd 35+3 deyız bızımkıde donmuyor 😂 suyum az bırde benm ondan donemıyor zaten artık benmde umıdım kalmadı zaten
snrdgan417 Kuyumcu benimde aynı şekilde doktorum büyük ihtimalle sezaryen olacaksın ilk doğumlarda rahim sıkı olduğundan dönmesi artık zor dedi. Suyumda azmış
Bktasln 25-26. Haftada yerleşmişti baş aşağı hiç değiştirmedi pozisyonunu ama kafası biyüdükçe kasıklarım yırtılıyor sanki.35 haftalığım 37-38 haftalıklara gıpta ile bakıyorum.reflüm hat safhada azdı,mecalim kalmadı
Kuyumcu snrdgan417 ah bu su azlıgı herkesde var bu ara basımıza bela 😂saglıklı olsunlarda bunada sukur
Bir_abla bsrasd dr demişitki ilk bebeklerde en geç 37 de iki veya ğçlerde son gğn bile dönebeilir yani benğin ilk değilse son gün bile dönebilri canım
Ceren53 Bir_abla çoğunlukla o şekilde oluyor sanırım döbmüyorlar ama dönen örnekler var mesela benim anneminde ilk bebeği doğacağı gün sancıyla dönmüş şuan bende 37 haftalığım bebej ters bakalım hayırlısı ne olacak aiAllah bilir
Durubatu bsrasd 33.haftada dönmüş dedi doktorum şuan 34+4 hala aynı yerde hissediyorum tekmeleri bundan sonra değişirmi dönermi tekrar dedim muhtemelen dönmez artık böyle kalır dedi🥰
Nurbalam bsrasd benimde 30 da dönmüştü ama dönmesi normalmiş doktorum 34 de kadar dönmesi yüksek dedi ama 34 yen sonra şans dedi Dönmesi için en büyük etken beyin güçü ile dönmesiymiş canım ona dönmesi gerektiğini anlat konuşarak ve buna inanarak yap
Sirius0 bsrasd ya bu kadar kesin hüküm vermek hiç doğru değil . Benim bebiş 38 de döndü doktorum bekleriz demişti doğuma kadar dönme olasılıkları var . İnsanı hemen sezeryana adapte etmeye çalışıyolar
asyahumam bsrasd 32′de baş gelişti ama sanki geri dönmüş gibi hissediyorum iki haftadır doktora gitmedim ve kafası mi tam anlamadım sert bir yeri var onu üstte göğsümün altında hissediyorum toplanınca 😐 bu kafası mı oluyor sizce popo olsa sert olmaz de mi inşallah tekrar makat olmamıştır doktora gidince sorcam bakalım 😖🙄
Huzurmelegim_28 bsrasd 34+3 hala dönmedi bizim kız yukarda bekliyor 🤯🤰👼 26 temmuzda randevumuz dönermi ozmana tarih verirlermi bilmiyorumm
beybisi26 bsrasd 26 da döndü doğum pozisyonu aldı çok tedirgin olduk hiç kalkmadım hep yattım sonra 29 da baş yukarı ayaklar aşağı oldu. Şimdi 30 hafta yine döndü 😂 oynatıyor bizi