Sinemis35 Merhaba arkadaşlar Park beşik mi Ahşap beşik mi daha kullanışlı oluyor beşik araştırması icerisindeyiz Park beşik görsellik açısından içime çok sinmiyor ama tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum 🙏
Hatice_ee Sinemis35 ayni sekilde bende besik arastirmasindayim bebege bi oda yapmiycagim icin ayriyetten sifonyer almiycagim icin mobilya besik alicam dolaplari cekmeceleri oldu icin hemde uzun omurlu kullanabilirim ve odasina gectigi zamanda yanina dolapla falan takim olabilir . Park besik bana biraz daha ozensiz geliyo sonucta plastik . Tabi tercih meselesi . Ben mobilya besik alicam allahim nasip ederse 🤲
YuvarlanamayanPandaa Sinemis35 asla şaşmayacagım şey park beşik oğlumu 4 yaşına kadar yatırdım gittiğim tatile bile götürdüm şimdi kızımada aldım
purplepanda Ben de daha almadim ama herkes soyle soyluyor: Ahsap besigin gorunusu guzel, park yatagin ise kullanisi daha iyi. Ama ben yine de ahsap besik alicam sanirim :)
Esraguvennn Hatice_ee park beşik plastik değil ki 😂😂 her yeri normal demir sadece etrafında özel çadır kumaşı gibi birşey var iki yanında da genelde file oluyor yani. Canım benim oğlum 16 aylık benden sana tavsiye asla öyle beşik alma. Zerre kullanışı yok. Ben park kullandım artık normal beşiğe yatsın dedim 1 hafta yattı sonra pat diye yere attı kendini ki benim beşikte yanında 3 çekmece var altında yavru yatak var büyüyen beşik haliyle yüksekte. Aklım gitti birşey oldu diye. Hem hantal hem kullanışsız. Direk geri park yatağa döndüm. Istersen başka böyle derin besikler var park hiç istemiyorum dersen onlara bak ama asla o büyük besiklerden alma bence
kkuubbrraa Hatice_ee bende mobilya çekmeceli beşik aldım 6 aylık olunca park beşiğe geçtik dönerken her yerini çarpıyordu ve yan korumalık yastıklara dolanıyordu kalkıp çok ağlıyordu en son ayağa kalkmış hop düştü kafa üstü kafası yarıldı o korku yetti bana hemen kaldırdım beşiği park beşikte te çok güzel modeller çar bana da özensiz geliyordu fakat daha rahat
Esraguvennn Sinemis35 canım asla ama asla görsele bakma. Benim oğlum 16 aylık hala içinde yatıyor. Birde büyük beşik var bir hafta yatırdım düşünce tekrar parka döndüm. Özellikle ayağa kalktıkları zamanlar çok tehlikeli oluyor. Park yataksa o kadar güvenli ki. Bence direk uzun bir süre onu kullanın sonra direk çocuk odası alin. Şahsen ben bu büyük beşiği satıp montessori yatak yaptircam 2 yaşına gelince. Canım park yatak o olmasa oğlum kim bilir ne kazalar yaşardı. Iki kademeli al dönene kadar üstte kullan sonra aşağıya al. Birde katlanıyor ya beni benden alıyor. Tatile mi gittin katla götür çocuğun her yerde yatağı var. Canım park yatak ❤❤❤
Sinemis35 Esraguvennn kraftin anne yani beşiği var yatak yani icin 6 aya kadar onda yatiricam zaten 6 aydan sonra besigini kullanicaz yatağın ayak ucuna koymak istiyorum bende malesef yerim dar teşekkür ederim fikir için 🙏
Sinemis35 Hatice_ee Esraguvennn bu yorumdan sonra mobilya korkuttu acikcasi tabi belli bi yasa gelene kadar yatsın isterim icinde o zaman park daha kullanışlı
Esraguvennn Sinemis35 iyide madem kararın belli neden sordun anlayamadım.ayrica park beşikte düşündüğün şey ile aynı yer kaplar boyut boyut değişiyor benimde direk yatağımin yanında duruyor öyle aman aman yer kaplamiuor
Hatice_ee Esraguvennn illa park besik almamk icin demiyorum mobilyanin cekmeceleri dolabi oldugu icin kullanisli geliyo ayriyetten oda yapmiycagim icin dolap falanda almiycam besikle iksiide aradan ciksin gibi yerden dolayi alamiyorum baska besik de bakmadim daha
01-adana Sinemis35 bende ahşap beşik diyordum ta ki görünceye kadar sadece görüntü ıçin değmez ben ilk kızımda park yatak kullandım şimdi de park yatak tercih ettik beş yaşına kadar kullanılıyor kesınlıkle park beşik
Ays0 Sinemis35 Görsel olarak ahşap beşik beğenen biriyim aklımda heyner 7in 1 vardı. Yorum ve tavsiyeler hep park beşikten olunca şans vermek istedim. Kraft calipso elite 2 aldım. Normalde park nesiller bana naylon naylon his veriyor ama bunun kumaşı vs oldukça içime sindi tek kusuru anne yanı açılmıyor
Sinemis35 Esraguvennn anne yani minicik sepet gibi bisey birde normal büyük alicaz çünkü o sebeple sordum park yatak görüntü sık degil ama yorumlar baya iyi kafam karisik oldugu icin sordum
Esraguvennn Hatice_ee bence bak derim canım. Onun yerine başka çok güzel var. Mesela onu alırsın yanına da aynı paraya şifonyer falan alırsın. Yani o cekmeceler falan o kadar ağır hantal ki. Benim modem baby darling büyüyen beşik. Yani bak böyle diyorsan asla alma. Zaten söyle düşün onun beşik yeri kadar bir beşik alıp yanına ayrı şifonyer alınca da aynı yere denk geliyor boyut olarak. Bide göründüğü kadar kibar durmuyor bildiğin bir tek kişilik baza ne kadar yer kalkıyorsa o kadar yer kaplıyor
Prensesiminyolculugu Sinemis35 bu ikilem arasında uzun süre gittim geldim ve sonunda ahşap aldim park yatak görüntüsü gercekten hiç hoş değil bu aldığımda anne yani oluyor 4 kademeli 4 yaşına kadar kullanilabiliyor ve içime daha çok sindi park yatağın tek farkı katlayıp çanta yapıyorsun kolay taşıyorsun bunlar olmasa da olur mu ona göre karar verebilirsiniz😌
kkuubbrraa Prensesiminyolculugu emin ol 4 yaşına kadar mobilya beşik kullanmazsın bir dönmeye başlasın hep sıkıntı
Gulsuzek Sinemis35 ilk bebeğimde ahşap aldım 2 ay anca yattı sonra ayağa kalkmaya başlayınca düşer diye yatırmadım çok derin değilse almayın. Biz arkadaşa verdik ahşap beşiği sonra park yatak aldık çok memnun kaldım hatta ilk başta alsam dedim :) ama ahşapın havasına kandım. Şimdi ikinciye hamileyim yine park yatağı kullanacağım. Aşırı kullanışlı.
Hatice_ee YuvarlanamayanPandaa tamam demirli oluyo kenarlari file gibi ya ondan demistim . Bide gorumcem park besik kullaniyodu . Ustune hali dustu sallanan ayagi kirildi o yuzden cok cabuk kiriliuo gibi izlenim birakti bende
YuvarlanamayanPandaa Hatice_ee yok ben gittiğim her şehire götürdüm oğlum doya doya kullandı artık oyun alanı olmuştu bize o yüzden yeniledik o kenarları yırtılmaz bir naylon kumaş ama içerği profiller çok sağlam