Bebegim4 SerpilEsra bende aynı durumu yaşadım Serkajdan bi gün önce bildiğin bulanık su gibiydi doktora gittim progestan yapmış vajinal mi kullanıyosun canım, eşini bekleme baban kardeşin varsa götürsün sen bi baktır istersen
SerpilEsra Bebegim4 progestan kullanmiyorum vajinal mudahale hicbir sekilde yok hafif sari parlak su gibi bise geldi kimsem yok esimden baska tayinciyiz yalnizim😪😪
Bebegim4 SerpilEsra dur telaş etme sen bi takip et bakalım, doktor bana çişini kaçırmışsın demişti fark etmeden öyle olmuş bebek baskı yapıyo seninde öyledir belki eğer fazla olursa vs ambulans çağırıp gidersin yada eşin gelir inşallah gelmez takipte kal sen
Bebegim4 SerpilEsra inşallahhhhh hepimizinkini inşallah 30 32 haftaları en az görmeyi nasip etsin bende çok korkuyorum
SerpilEsra Bebegim4 kontrolden geldm canim su degilmis cok sukur vajinal baktilar aciklik vs varmi diye ona bagli kahverengi leke olur dediler suan cok sukur suyu iyi saglikli bebegm 30a dayanir dedi ustumden yuk kalkti🥰 sadece crp yukseliyor sebebini bilmiyorum antibuyotik verdiler
Bebegim4 SerpilEsra çok şükür rabbime bak ben sana dedim kuzum biz galiba çişimizi kaçırıyoruz 🙈 eee 30 kötü bi hafta değil kuzucum inşallah sağlıkla gelmesini nasip eder rabbim kasılma ne durumda senin
SerpilEsra Bebegim4 ya aynen hicbirseye hevesim kalmamisti kapi susu bile dusunmez oldum o caniyla ugrasrken ben odami suslucem diye morelim oyle yer8ndeki bugun herseyi siparis ettm haha😅🤭
Melikeaydinnn SerpilEsra bende başta akıntı sanmistim ama renksiz su gibiydi. Basta bende sıkıştığımi düşünüp lavaboya gittim ama idrar değildi 3 kere çamaşırimi ıslatinca olmadığını gayet net anladım zaten inşallah suyunuz değildir. Bebek iyi durumdaydı sadece suyu azalıyordu benim kalp atışları normaldi hep
SerpilEsra Melikeaydinnn anladm cnm cok tesekkur ederim insallah bebegine kavusursun saglicakla en kisa zamanda💗
[silindi] Sule24 bende de enfeksiyon var Allah yardımcın olsun şifa versin bende 20 haftaligim inşallah başıma gelmez 🙏💜 sağ salim kucağına al inşallah
SerpilEsra Bebegim4 dikkat et canim bse olmaz Allahn iznyle ben gun icinde kac kere egiliyorum mecburiyetten cok ince dusunme
Bebegim4 SerpilEsra ben aşırı ince düşünüyorum ya serkajlıyım ya ondan mı ne mafettli bu düşünce beni
Esra-sari Bebegim4 ince bağırsağında tıkanıklık vardı 5 günlükken ameliyat oldu suyum fazlaydı bebek durmadı o yüzden. Sütümü kabul etmiyomuş serumla besleniyo durumu iyi ama kilo alamadığı için beklemedeyiz maalesef
Bebegim4 Esra-sari rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım yavruna sağlıkla biran önce kavuştursun inşallah bizde 30 lara gelsek diyo gözünün içine bakıyorum erken doğum riskim var maalesef ki