vuslat_ekimde Kızlar park yatak almayı düşünüyorum hiç bir bilgim yok erken doğum riskim olduğu içinde kalkamıyorum sadece yoykonun 8 in 1 iyi diye duydum önerebilceğiniz başka marka model var mı internetten alıcam mecbur
ekimannesi3 vuslat_ekimde yoyko şu an hiçbir yerde yok ne yazık ki stoklar bitti ne zaman gelir belli değil . Ayrıca fiyatı 1000 liradan 2500 e çıkmıştı en son umarım sroklar yenilenince tekrar düler fiyatı ben de yoyko istiyorum çünkü
micky Yoyko çok iyi fakat fiyatı biraz yüksek.Pierre Cardin next modelini aldım 850₺ ye.Şu anda 800-900 ₺ arası satılıyor.Yatağı kurdum,sağlamlığıda hoşuma gitti,tavsiye ederim.
Gamze_Turan vuslat_ekimde 1 hafta önce sipariş etmiştim 855 TL ye düşmüştü şuan 1050 TL olmuş bu sabah geldi çok beğendim 👌🏻
ANT19- vuslat_ekimde canım gerçekten biz çok araştırdık ve babymall sitesinden babyhope marka anne yanı olabilen park yatak aldık çoook memnun kaldık duruşu çok güzel 700 TL civarında aldık aynı beşik civilde 900 TL. Yanında çibinlik pişik kremi gibi hediyeler de göndermişler Hala almadıysan tavsiye ederim🥰💕
Burcukra vuslat_ekimde benetto markasının aldım 250 tl civarı bişeydi çokçok memnunum oğlum büyüdü içinde sıra kızımda inşallah