MMmommy Kızlar bunu nasıl kullanıcaz ya böyle sıvı şeyler içmeyi hiç sevmiyorum 😔 Ekmeğe mi koydunuz suya mı karıştırdınız herkes başka yapmış anladığım kadarıyla
Prenses21 MMmommy doktorum suda bardagin yanlarina geliyo damla demisti ekmege koy demisti ama bn ikisinide yapmiyorum agzima yatip damlatiyorum yutup suyumu iciyorum ha oylr yapamam dersen su degil ekmege damlat
Cimen_bebek MMmommy Ben sabah kahvaltısında bi parça ekmegın uzerine 9 damla döküp yiyorum. Eczaci oyle demisti.
MMmommy Prenses21 valla attım gitti ekmekle 😂 kötü bi tadı da yokmuş aslında ama yüne de sadece yağ içemem galiba 😂
Ocak2022 Bende ekmeğe damlatıyorum canım,hepsini birden koyunca biraz yağ gibi oluyor bir iki parçada daha kolay yersin..
Kbryyy MMmommy valla canım çekince çikolata yiyeceksem ona bile damlatıyorum farketmiyor 5 aydır böyle yapıyorum ☺️
MMmommy EczSinemltnlk evet ekmekle tüketince farkettim bir tadı yok ama yine de zamanında kabızlık yaşamış ve zeytinyağı içmiş biri olarak midem bulanıyor böyle tüketmeye çekiniyorum 💖 Teşekkür ederim 💗
inci_34 MMmommy ben ekmeğe damlattım suya döktüğümde tadı tuhaf oldu ama en güzel ekmekte emilince anlaşılmadan hüpppp