Buketcenk Bebeğim bir hafta başı büyük dedi doktor çok önemli değilmiş ama doktorum biraz çelişkili cevap verdi başka doktora sordurduğumda normal olduğunu söyledi ama içim rahat değil bebeği bu durumda olup da doğduğunda gayet normal gözüken var mı acaba sağlıklı olan
kayra_06 Buketcenk Seninki yine 1 haftaymış benim ki 3 hafta önden gidiyor doktorlar ona da normal diyor ama benim de içim rahat değil gebelik şekerim var ondan dolayı böyle olduğunu söylemişlerdi 30 haftalığım
Sevda58 Buketcenk Benimde bebeğimin kafası büyük genetik doktorum önemli bir sey değil normal dedi o yuzden canınızı sıkmayın
Cimen_bebek Buketcenk Evet benim bebegimde ayniydi son kontrolde. Doktorum dalga gecti hatta koca kafali olacak bu belli diye. Bi zarari falan yok kesinlikle dedi. Tosuncuk olcak masallah diyor😊
Demir2015 Buketcenk benimki de kafası 2 hafta önden gidiyo. 6 yaşındaki oğlum yanımdaydı doktor gülerek abisi gibi kafası büyük olcak dedi ama abisinin kafası da büyük değil. Sadece ufak yüzlü değil belki ondan demiştir takmadım da zaten benim boy 1.77 haliyle yüzüm falan da uzun belki bana benzemişlerdir
Mucizemmmm34 Doktorların ölçtüğü ölçüye göre doğmuyor çocuklar zaten birebir o ölçülerde doğan çok nadirdir ya zayıftır ya kısadır ya biraz daha kiloludur oradaki 1hafta kritik hafta değil 3 hafta sonrasında endişelenmenizde fayda var 20 haftalık gebeyim benimde bebeğimin kafası 1hafta ileride bir problem olmadığını söyledi doktorum seninde doktorun öyle dediyse güven doktoruna bence..
Damlanehir Kızım doğana kadar kafası büyük dediler , sürekli kafamda tuhaf şeyler canlandırıp durmuştum 🙈 çok üzülüyordum . Doğdu hafif kafası şiş doğdu 1 hafta içinde düzeldi sanırım ölçümde o şişliği görüp kafası büyük diyorlardı. Şuan 5 yaşında 🙈