Aygul_04 orkide21 benim pek bilgim yok ama bazi postlarda gördüğüm kadariyla senin ki gibi olanda oluyo
Bulutsevdasi orkide21 sarı, yoğun beyaz , kanlı beyaz , kahverengi, kan gibi şeyler genelde Nisan oluyor. Bence gününüzde gelmiş . Hareketlerinizi artırın. Sanciniz olunca doktora gidin..evde.cekin sancinizi bence
Esraguvennn orkide21 kopkoyu balgam düşün onun içinde damar gibi kan oluyor ondan sonra da böyle ara ara kanama oluyor lekelenme gibi. Ama normal akıntı düşünme bildiğin balgam gibi oluyor öyle koyu. Bence senin nisanın gelmesi çok yakın. benim bir gün beyaz aynı yoğun alıntım oldu doktora pecetede foto çekip attim nişanı böyle olanda oluyor olabilir dedi tam 1 hafta sonra asıl nisan geldi.
orkide21 Bulutsevdasi az az sancım oluyor en son açılmam yoktu ama yumuşama var dedi umarım yakın zaman da gelir hayırlısıyla
orkide21 Esraguvennn gerçekten güzel anlatmışsınız teşekkür ederim umarım tez vakitte gelir nişan ya da sancılarım artık yureyemiyorum 😂
Esraguvennn Fatoana valla düşündüm düşündüm malesef bu iğrenç betimleme geldi aklıma. Çünkü bende doğumdan önce soruyordum merak ediyordum sümük gibi falan diyorlardı hep e anam normal akıntı hep öyle zaten diyodum 😂😂
Fatoana Esraguvennn aynen ha ben de öyle diyorum sümük gibi olan normal akıntı zaten 🤣 Şimdi her seferinde altımı açıp bakıyorum hooop nişaannnn diye ya da silerken ama yok, gelmiyiiii
Esraguvennn Fatoana ama hiç nisanın gelmeyecekte olabilir. O biraz rahim yapınla alakalı bence. Çünkü zaten rahim ağzı tıkacı ya hani belki tam doğum anında düşecek olabilir. Çok var öyle olan. Bide nişanı gelip 3 hafta bekleyende var. Nisana odaklanma.
Bsrmzn_avc orkide21 Afedersin hamsi baligin içini temizliyorsun ya kanlı öyle birşey biraz kötü oldu benzetme.ama.😄😄
Asiyeozgur orkide21 benimde aynen öyle oldu doktoruma sordum illa kanlı olacak diye bisey yok dedi ama 1 hafta sonra doğum yaptim 😊