Sudeekalay kuyucadisi_liva sağ göğsümdeydi hep ama ben emzirmeye çalıştıkça o uyuyordu süt yüzüne akıyordu sonra aynı şeyi tekrar gördüm bu sefer emmisti
aley_ckmk24 kuyucadisi_liva bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda kız bebeği emziriyordum. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve kızım olacak inşallah 😍😊
kuyucadisi_liva aley_ckmk24 yaaa neguzell🥰🌸 rabbim hayirlisiyla dunyaya getirmeyi de nasip etsin insallah🙏
Papatyam02 kuyucadisi_liva 16 haftalık hamıleyım ılk baslarda gordummu hatırlamıyorum gecenlerde ruyamda kız bebek elbısesı alıyordum bır gın sonra ruyamda doktor erkek dıyordu 😂 cınsıyet henuz bılmıyoruz 😊
kuyucadisi_liva Papatyam02 🥰 sasirtmacali ruya.hayirlisi olsun. insallah gonlunden gecen olur canim🌸🙏
[silindi] kuyucadisi_liva hiç beklemiyordum bende hamileliği. Ruya değil ama o gun otururken ay inşallah bir gun benm kızım olur demiştim ve akşamına hamile oldugmu ogrendim 37. Haftayım kızım olacak 😍 annelik kutsal canım hissediliyor bir şekilde 😍
kuyucadisi_liva [silindi] Kadin olmamiz bence bizim en guclu silahimiz.Anne olmakta en guzel mucizemiz.Hislerimiz ise bambaska birsey. Oyuzden dogum bize lutfedilmis. Ne guzel allah nasip etmis.insallah hayirlisiylada dogumun gerceklesir🙏🌸
kuyucadisi_liva Edacevik yaa ne guzel ya valla.Allah aslinda bize ne guzel onceden hissettiriyo.o duyguyu isliyor icimize.Rabbim gercekten de kucagina alip ayni duygularla emzirmeyi de nasip etsin🙏🌸💭
Deletedmom23234 kuyucadisi_liva Bende rüyamda hep bebek görüyorum ertesi gün bı duyuyorum ki akrabalar hamile 😁 valla hamilelik bulaşıcı 😁
kuyucadisi_liva Deletedmom23234 evet oyle de birsey var gercekten 🌸🥰 keske isteyen herkese elimiz deysede herkese bulastirabilsek. Boylelikle herkes anneligi doya doya tadabilse 🙏🙂💭🌸
Fsm Deletedmom23234 Nursa1994 yasa gerxekten mi inşallah benimkk de öyledir bende eşim parmağıma yüzük takmisti
Deletedmom23234 kuyucadisi_liva Herkes değil de anne olmayı hak eden ve dört gözle bekleyen insanlara bulaşsa keşke şu hamilelik 🥺 çünkü bazıları ne yazıkki anne olmayı haketmiyor 😐