Beti2 Şifa Hastanesi’nde doğum yapan arkadaşlarım oldu acil durumsa elazığ’a zevkleri oldu yenidoğan yoggun bakımları yok çok zorlandılar. arkadaş sezeryanda kanamasi durmayincs acil sevk verdiler siz düşünün
Beti2 Benide ilk çocuğumda emine hanım vardı aşırı aşırı yordu Allah’tan serap hanim vardidw biraz ilgilendi.hamilelikte en kotu şey risk almayan ve cahil bir doktora denk gelmek umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alirizq
Beti2 Özelde Ahmet bey=Yaser bey bana göre para ya kıyarım ben diyen yasere gider.teknik alet olarak evet şifa bir tık daha iyi oda sadeece doktor odasindaki makinası
SeherKabilayNergiz Beti2 Beti2 Ay Allah yardımcımız olsun inşallah ya ben de Bingölde oturuyorum ama burada da istediğimi bulamıyorum sanırım en kötünün bir tık iyisini seçmek durumundayız artık çok üzücü
Alpaserdu Beti2 Yaser beye Bitlis’te görev yaparken birkaç kere gitmiştim nöbetine denk gelmiştim yüzümüze bakmadı şimdi özele gidince öve öve bitiremiyorlar şoklardayım 😮
Alpaserdu Pltdagliesma Can hastanesiyle Gökhan bey anlaştı yakında başlama yapacak doğumumu devlette yaptırmıştı böyle bir doktor görmedim hem insanlığı çok iyi hem alanında çok iyi gözü kapalı tavsiye ederim
Beti2 Alpaserdu tavsiyeniz için çok teşekkür ederim .bende sizin givi Yaser beyin pek ilgili bilgili olduğunu düşünmüyorum.bir zat yasadim çünkü tedavisinde bunu.ama Muş’ta başka doktor şansımizda yok Allah yardimcimiz olsun
Pltdagliesma Alpaserdu Bitlis devletteyken ben hep ona gidiyordum ama cana geçiş yaptığı için gidemedim sonra Yaser beye gittim oda özele geçince kaldım ortada
Pltdagliesma Alpaserdu Bitlisdeki kadın doğum pol. Kapalı şuan sadece Tatvan rehva da 2 doktor var sadece orayada sıra ve randevu yok
en_guzel_emanetlerim SeherKabilayNergiz 46 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptim doktor olarak kesinlikle hacı cerit beyi tavsiye ederim eğer bulamazsanız ona randevu yasemin hanımda çok çok iyi benim muayene takiplerimi hacı cerit bey yaptı doğumuma normal doğum diye rahat olabilmem için yasemin hanım girdi herşeyiyle çok çok iyiydi bu iki doktorda mükemmel doğum hane ve servis odaları tertemiz ebeler aşırı ilgili ve tatlılar bir kaç tanesi hariç ben oldukça memnun kaldım
SeherKabilayNergiz en_guzel_emanetlerim yorumunuz için çok teşekkür ederim hacı cerit bey gitmiş diyorlar acaba öyle bir şey var mı? Devlette de doğum yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum nasıl davranıyorlar bilmiyorum ilk doğumum olacak inşallah çok tedirginim
en_guzel_emanetlerim SeherKabilayNergiz benimde ilk doğumumdu canım hacı cerit bey ilçe hastanelerine göreve gidip geliyor yakalarsanız randevusunu alın eğer yoksa da yasemin hanımda çok ilgili ve konuşkan biri sorularınız cevapsız kalmıyor ebeler çok tatlı dediğim gibi bir kaç tanesi hariç ve doğumhane bölümü doğum masaları falan tertemiz ben çok memnun kaldım ankaradan muşa gelin geldim şifa hastanesinin sadece adı özel hiç memnun kalmadım devlette bin şükür allah karşıma hacı cerit beyle yasemin hanimi çıkardı sağlıkla kucağıma aldım meleğimi ilgi alakaları çok güzeldi
SeherKabilayNergiz en_guzel_emanetlerim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim inşallah randevu bulurum da gelirim 🥰