duygu0693 Arkadaşlar Afyon devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı kaç dk sürüyor eğer çok kapsamlı bakılmıyorsa özelden de randevu almayı düşüyorum yardımcı olur musunuz ☺️
cahillesohbetikestim duygu0693 afyondayım özele gidiyorum ama çok ufağız daha bu konuda bir bilgim yok canım üstte kalsın diye yorum yaptım 😊
DrElf duygu0693 ben devlette Ahmet Bey e yaptırdım iki çocuğumda da , kısa sürüyor ama yeterli bence . İlk çocuğumda Ahmet Bey ve Eskişehir’de perinatolog a gitmiştim ikisi de aynı şeyi söyledi . Bu nedenle. Kızımda sadece Ahmet Bey e gittim 🤗
Durunbigeldim duygu0693 bende afyondayım ama detaylıyı park hayatta olmuştum. Tek bildiğim devlette kısa oluyomuş sanırım birde renkli resim yokmuş cd falan
duygu0693 cahillesohbetikestim teşekkür ederim canım ☺️ Bende park hayata gidiyorum normalde ama detaylı ultrasonu devlette yaptıralım dedik sen hangi hastane gidiyorsun memnun musun 🥰
cahillesohbetikestim duygu0693 fuar hastanesi Cemile kurttay çok memnunum çok güzel ilgileniyor çok güker yüzlü bir doktor 😊
DrElf duygu0693 Seda hanım a gitmiştim bende ilk çocuğumda şimdi kızım da Fatih Hocaya gitmeyi düşünüyorum üniversite hastanesinde 🤗
yagmur_vera Ben de geçen sene Park hayata gidiyordum ama detaylıyı devlette yaptırmıştım. Evet çok uzun sürmüyor ama yukarıda arkadaşın dediği gibi yeterli bence de.