Liyaa Hanımlar depend kilotladda bu cmler yazıyor ya? O basen ölçüsü mu yoksa karın ölçüsü mu? Tam olarak doğuma yakın mi almak mantıklı? Şu an 27 deym tahmini bir beden mi alayım? Ordaki ölçülerin anlamı tam olarak nedir acaba?
Martha Liyaa kilonuz ne bilmiyorum ilk doğumumda 62 ile gittim M aldım şimdi 60la girerim muhtemelen yine M aldım
Prlkelif Ben tahmini olarak L beden aldım okuduğum yorumlarda genelde L beden yeterli yazılmıştı bakalım inşallah olur
Liyaa Nundiyebiri doğumdan sonra anında ne kd ekili gitti. Ortalama kaç kilo akldnz da oldu l acaba. L ve xl arasında kararsizimda. Şu an 75 kiloyum. Ama daha 27.haftadym.
Burcu-26 Boyum 1.67 ve 70 kiloyum 32+0 haftadayım buradaki yorumlardan yola çıkarak L beden aldım sonuçta karnımız gidiyor doğum sonrası yorumlardan karar verebilirsiniz o cm ne oluyor bende anlamadım 🤷🏻♀️
BgmEymn Ben şuan 37 haftamdayım 87 kg Xl aldım rahat olsun diye sıcakta sıkarsa çok rahatsız olurum dedim 🤦🏻♀️
Liyaa Martha şu an 75 kiloyum cnm🤗 kaç alırım daha bilmiorm 27. Haftadaym çok şükür. 80-82 flan olsam? Boyum da 1.70.
Prlkelif Liyaa 30. Hafta 72 kg şuan. Trendyoldan almıştım yorumlarda 70-80 arasına rahat olduğu yazıyordu heralde bundan sonra 80 kg geçmem diye düşünüyorum
Nundiyebiri Liyaa Canım daha dogurmadım 🤷 37 haftalıgım 107 ile hamile kaldım 102 ye düştüm şuan 105 im çok karnım falan yok benim boyum 185 küçük bebek bezi gibiler ama çok çok esnek