senem_yilmaz Beyzanuraslan Hayırlısı olsun canım biz bilemiyoz neyin fayda neyin zarar olduğunu maalesef. Allah sana da kuzuna da sıhhat versin 😊
Fatoana Ben 61 kiloydum hamile kaldığımda. Sonra kusarak 55e düştüm. Şimdi doğdu doğacak aç karnına 72.5 kiloyum. 😀
Sevgikaya1525 senem_yilmaz kız aslında zayıfta kalmadım 69 la hamile kaldım ama nedense o kadar yememe rağmn kilo almadım ama çok aktifim
Fatoana senem_yilmaz valla yeterince kusmuyorsunuz demek ki ben içtiğim suyu bile tutamıyordum çıkıyordu😀 hastaneye yatana kadar kustum löeeş gibi kustum yaşamsal fonksiyonlarım duruyordu en son tansiyonum 6-4tü 😀
gage Bebek ne zaman kilo almaya başlıyor ortalama kaçıncı haftada? Yani ne zamana kadar dikkat etmeliyiz kiloyu biz almamak için.herkes uyarıyor çok kilo almamaya çalış diye ama nasıl olacak? 😂
Sevgikaya1525 Fatoana kız bemde yatana kadar yerim 😂gece bille kalkar yerim ama 😂 ilk aylar da çok kusmadımm ama günde bi kez sadce
Biranneadayiiii senem_yilmaz valla ben ilk 3.5 ayda hiç almadım sonra bı aldım şuan 22 haftalık 5 aylık yani 6 kilo ile yola devam 🤣 3 kilo almıştım sonra 2 haftada 2 kilo almışım ben şok 🤣
gulsahalp Zemzem01 25. Haftadan sonra kilo almaya başladım, merak etme daha zamanın var ilk haftalar kilo alınmıyor zaten 😁 34 haftadayız 10 kilo bi kaç kilodan başka almam umarım 😅
gulsahalp senem_yilmaz çok kilolu hamile kalmamışsın canım ama dikkat etmekte fayda var 💛 ben son 3 hafta dikkat etmedim 3 kilo almışım tatlı dondurmalar maalesef dikkat etmeyince kilo olarak geliyor..