haydinyildiz selam 👋.ben kendi basımdan geçenleri paylaşıyım sizinle.ilk gebeliğimi kanama sebebiyle kaybettim.5.haftada başlayan ağrısız sancısız dupduru kanamam vardı ama öyle böyle değil pedler taşıyor yatak batıyordu.12haftaya kadar sürdü,12haftada düşük yaptım.devamlı hastanede yatıyordum en son keseye zarar verince düşük oldu.önemli olan kese etrafındaki kanama alanıydı.sizinde böyleyse malesef sıkıntı olabilir.devamlı yattım ne iğneler neler beler kullandım ama fayda etmedi.ikinci gebeliğimdede 5.haftada kanama başladı ama çok çok azdı diğerine göre.iki gğnde bir kırmızı bikaç damla kan devamı kahve lekeydi.12.haftadada bitti şükürler olsun,bi sorun yaşamadım suan 25haftadayız.iki türlüde kanamayla tecrübe yaşayan biri olarak söylüyorumki zor ama korkmayın sakinliğinizi koruyun,düşecek olan bebeği servet harcayıp en iyi hastanelerde tedavi görsenizde tutamıyorsunuz.yaşayacak bebeğide dikkat etmesenizde birşekilfe deva ediyor yaşamaya,takdir Allahtan tabi dikkat edin ama yıpratmayın kendinizi.