Neseeeemom 34+3 haftalık gebeyim bebek kilo almıs ben alamamısım suyunun azaldığını söyledi doktor erken doğum olabilir dediler bununla alakalı ne yapabilirim sevgili anneler anne adayları basına böyle bişey gelen gelen var mı
Azramm33 Neseeeemom ciğer geliştirici iğne vuruldunuz mu ? Siz eczaneden alıyorsunuz hast.de yapılıyor benimde öyleydi iğneyi yaptırdım 38 de doğum yaptım normal şekilde korkmayın
Balarisi23 Neseeeemom sabah akşam Taze sıkılmış havuç suyu iç canım deveci armudu bol bol su karpuz tüketebilirsin suyunu artacaktır inşallah. Ve ciğer geliştirici vurulman lazım
Zeynepccc Neseeeemom benim de öyleydi doğum yaptım.32 haftada suyumun azaldığı söylendi 7-7.5 civarı sürdü 37+2 de su azlığı ve hareket azalmasından dolayı acil sezeryana alındım.bol su ve havuç suyu icin armut yiyin karpuz yiyin bunlar en azından dayandırıyor biraz da olsa
Neseeeemom Balarisi23 inar mısınız 2 hafta da 2 damacana su içtim gün boyunca büyük salata tabaklarıyla karpuz yedim ama ona ragmen azalma var dedi dediğiniz gibi havuc suyu önerdi sadece doktorum ciğer geliştirici ile ilgili bişey demedi bende bilmediğim için soramadım
Neseeeemom Zeynepccc karpuzu her gün büyük tabaklarla yiyorum havuc suyu yerine havuc olur mu acaba meyve sıkacam yok
[silindi] Neseeeemom ben doktordan cikar cikmaz aldim bi tane baya güzel çıkarıyor suyunu kati meyve sıkacaklari haftam küçük riske atmak istemedim sizin artik biraz daha büyümüş sezaryeb karari da alınmış sanirim saglikla gelsin bebeğiniz
Kuyumcu Neseeeemom baska sorunmu var neden hemen sezeryan yapıyorlar ben doktorum 29 dan berı benı 2 gunde bır takıp ettı hem suyum azdı hemde kordon bıgazına dolandı ıkı kt ona ragmen alcaz demedı nereye kdar gıdersek kar dedı ve sukur 36 yı gectık sımdıde dogmucak heralde haftanız kotu degıl ama takıple 36 yı gecıremezmıydı acababana hareketlerınde azalma olmasıgı surece sıkıntı yok cok dıkkatlı takıp et demıstı
Kuyumcu Neseeeemom ben 29 dan berı sınırda suyla gıdıyorum cok sukur 36+3 olduk ama benm doktorum hemen cıger gelıstırıcı ıgne yaptı sorun onu bende sabah oglen aksam havuc suyu bol karpuz kavun meyve ve suyla korudum hatta bıraz arttı suyum meyve sıkacagın yoksa havuc yesende oluyor dıye bılıyorum ama sıkacak aldım ben stresde cok onemlı sınır stresde suyu azaltıyor
Neseeeemom Kuyumcu sadece suyun azalmasını söyledi bakalım girmeden tekrar kontrol ettirecem idare ettirecek durumdaysa girmem sezeryana