Merve055 Hamileliğimin başından beri hiç aserme durumum olmadı sadece canım ne isterse onu yedim ama bu aralar canım deli gibi kahve yemek istiyo sürekli kahve yapıp telvesini yiyorum😂türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var🤭
Kuzucccum Merve055 ayy şöyle deli gb saçma seyler veya herhangı bır seyı aşırı asermeden doğuracağım galıba naısl bır şey 😂😂😱
Rabia2934 Merve055 bende aşırı toprak yemek istiyorum bu hafta memlekete gidicem ilk işim onu bulup yemek 😂😂
Akrepbebek mineirem bende hiç yemedim. Hep nefret ettim. Ama hamileligimde kaç defa canim çekti cesaret edemedim yemeye. Doğumdan sonra deneyeceklerimin arasında kesinlikle😅
ttugg Merve055 ciğer 🤮🤮🤮 Normalde hiç sevmem kokusuna bile tahammülüm yoktur ama nedense canım cekti bir güzel yedim miss gibi hemde 🤣🤣 Hamilelikte neyi yemezsen onu yersin diyorlardı doğruymuş.
Tubis2021 Merve055 kalıp kalıp buz yemek istedim, toprak, kireç kokuları burnuma geliyor elimde olsa avuç avuç yiyecekmişm gibi 😅 hala daha geçmedi 😬
Zeyneplena34 Merve055 Ne zaman çamaşır suyu kullansam domestos yiyesim geliyor içimi kemiriyor. Doğurucam hala ayni 😂😂😂