fatmArslan06 35 haftaligim 2 gündür belim de ağrı var karnimda da hafif ama ağrıyor adet olacakmışım gibi aynı o ağrıdan doğumun habercisi mi biliyorum az kaldida korkuyorum kanama leke su gelme olayı yok
Kaderimm fatmArslan06 Demen gibi kanama su gelmesi felan yoksa telaş etme cnm yalancı sancilarin baslamis 39+1im bende de aynı şikayetler var gidiyorum açılma sancı yok geri geliyorum . Ağrın olunca ılık duşa gir rahatlatiyor
Didem_678 fatmArslan06 Yaklaştıgı için öyle canım ama sancı daha da farklı önce yavaş başlıyor sonra daha sert vuruyor belden yada kasıktan benimki belden gelmişti suyum gelmişti zaten o şiddetli yani bunlar yaklaştıgı için tabiki gelmek isterse gelir o ayrı
Ladybird25 Kaderimm yaaa bende aynıyım haftamızda aynı gittinizmi hiç hastaneye açılma falan varmı ben geçmezse yarın gidicem belim ikiye ayrılıyor gibi ama nişan su hiçbirşey yok
Didem_678 fatmArslan06 Aynen canım doğum sancısında kıvrandırıyor bacaklarına vuruyor ben hep sancım gelince ve duyum gelince hastaneye acil yetiştigim için verilen günde olmazdı yani Kötü yani Allah sağ sağlim kurtarsın hepimizi😊
Dilek0809 fatmArslan06 nasıl bir ağrı bende de hep bel ağrısı vardır ama bir kaç gündür böyle ince sızı gibi giriyor 36.haftadayım ben de