Minel355 Kizlarrrr ben deli gibi buz yiyorum yedikçe daha çok yiyesim geliyo varmı benim gibi buz yiyen 🤭😃😃
Hiranurecrin Minel355 Ben ben bennnn🙋♀️ Hatta bende burda post açmıştım sürekli buz yeme isteğim var diye .Ama çok yeme canım bence bende bırakmak zorunda kaldım 😂Buzluk aparatı varya hani buz için sürekli çıkartıp hepsini kütür kütür yerdim sonra tekrar buzluğa atardım günde 3 4 kere tekrarlardım bunu ama yemeiyorum artık o aparatı alıp çöpe attım yoksa başka türlü kendimi durduramıyordum🤭😂
karamelito Minel355 bende sizin gibiydim allahım ya rabbim cips gibi katur kutur yiyesim geliyordu. Bir yerde yazı yazıyordu kansızlıktan dolayı olurmuş bu his. Şaşırdım kansızlık bende de var çünkü ve şuan gebelik sürecinde kan hapına başladım kanım normal değerlere geldi ve canım buz yemek istemiyor.
ElmaliSeker Bende yedim canım her gün kalıp kalıp yedim hemde, seni hasta etmeyecek kadar yersen bebeğe bi zararı yok yeter ki sen hasta olma
Minel355 karamelito benim kan değerlerim iyi 8 aylık olduk daha hiç kan ilacı demir hapi kullanmadım bilmiyorum neyle alakalı ama😃
karamelito Minel355 valla bende bilmiyorum ama bende yıllardır vardı ve ilk defa canım istemiyor benim de garibime gidiyor 😂 hasta etmeyecek kadar yiyin, yeter 😂