aylul0 Eelcinn 36-37den sonra günde 7-8 tane yiyorlar genelde hatta 10 yiyeni de duymuştum ben sünnet olduğu için 7 tane tercih ediyorum ama bilmiyorum bir sıkıntı olmaz sanırım şeker açısından 🤷🏻♀️
Hiranurecrin aylul0 Haklisiniz vala Öyle düşünüyor insan😊 kalite olarak fark vardır illa ama doğum için pahalı yada ucuz fark etmese gerek 🤭😂
Elsu26 Hiranurecrin ben yeni hamileyim ve ananas çok severim internetten baktım ilk aylar önerilmiyor ama son aylar doğumu kolaylaştırabilir diyor yine de doktorunuza danışmadan yemeyin
betlkrkmaz Hiranurecrin bence İran hurması candır yumuşak tadı güzel rahat yeniyor ama bazı hurmalar çok sert yeme de zorlanıyorum 😄😄😄
Eda115354 Fadime_56 hayır olmaz 😄 37 ye kadar 2-3 tane yiyin ama 37 den sonra 5-6 ya çıkarın ben de öyle yapıyorum
Aynur-13 Hiranurecrin merhaba genetiği değiştirilmemiş tek hurma acve hurmasıymış o yüzden onu öneriyolar o yüzden bulabiliyorsanız acve hurmasını alın
Aynur-13 Hiranurecrin evet malesef diğerlerinin ağaçlarına aşılama yapılabiliyormuş ama acve hurmasında başarılı olamamışlar