Deletedmom_5 Haftadayım ev cok tozluydu dayanamadım bütün evi baştan aşağı sildim simdide bel ağrısıyla oturdum kaldım asırı zor geldi pas pas atmak bile 🤦🏻♀️😁
Oykum_06 Deletedmom_5 bende öyleyim allahtan dün temizlikçi geldide halletti ama yine ev pisleniyor dağılıyor. Çamaşır bulaşık derken artık eğilemiyorum. Fazla eğilip kalktıkça tansiyonum fırlıyor. 32+1 🌸
Kaderimm Deletedmom_5 39+1 iz hayla haldir haldir yapıyorum 🙈 nerde haraket orda bereket hesabı hiç durdugum yok
Eminos123 Deletedmom_5 34 haftam bitti dogum temizligini bayramdan sonraya birakasim var 37 hafta bitmis olacak gecmi kalirim acaba
Purpura26 Deletedmom_5 Benimde yerlerin elle silinme zamanı geldi bakalım nasıl yapcam 😃 yaptıktan sonra doğururum gibi geliyor
Deletedmom_5 Purpura26 Burda bi kaç kiside okumuştum doğurmak icin elleriyle yer siliyolarmıs sonra hemen doguruyolarmis ne kadar dogru bilemem😁
Duygu_aslann Purpura26 eşine yaptr canim 😂 ben vileda ile siliyorum elle silme vakti gelince direkt esime havale 😂
Kayraninannnesi Deletedmom_5 39 haftalık olduk hiç bırakamadım temizlik yapmayı geçen haftada mutfak dolaplarını silmiştim dip köşe 🤭 göbeğimden ulaşabilsem camlarıda silicem ama göbeğim izin vermiyor 🤣 geri kalan herşeyi yapıyorum
Deletedmom_5 Kayraninannnesi Bende mutfak dolaplarını yetisebildigim kadar siliyorum ama evim en üst katta camlara hiç yeltenmiyorum annemler gelince siliyor 😁
Eminos123 Deletedmom_5 anneme yaptirmam ya bakarim zorlanacak gibi olursam yardimci gelir o yapar sagolsun
Skrye Deletedmom_5 34+2.haftamdayim temizligi geçtim yarın ev tasicam yardım etmek isteyen olursa beklerim kizlar
Skrye Deletedmom_5 mutfağı kendim yerlestirip temizlicem gerisinede ablam yengem annem falan yardım edick ama hepsi çalışıyorlar nasıl olacak bilmiyorum büyük eşyalar hafta sonu tasinicak