Babymk Bu sabah doktorumuz bu hafta doğumun olması lazım artık elinden geleni yap dedi ama bebeğim henüz kanala girmedi 😔 çok endişeliyim benim için doğumun bir an önce kolaylıkla olması için İnşirah suresi okuyabilir mısınız 🤲🤲🤲 ismim Hilal 💕
Beyzan Babymk Allah en hayırli zamanda sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah vakti de şekli de bebekler seçiyor benim de Çarşamba gunu sezaryen gunumdu çok şükür bebeğim cumartesi günü doğdu
Irm_brk12 Babymk Rabbim kolaylıkla sağlıkla inşallah doğum nasip eder tüm hamilelere duam rRabbim yardımcın olsun inşallah hepimizin sağlıkla kolaylıkla hayirla bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah 🤲
gulstgl Okudum🙏🏻 Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kolay doğumlar olsun inşallah
Babymk Serapem son haftamız bizimde canım. Hem suyumun fazlalığından hemde daha fazla kilo alırsa zorlaşır diye bu hafta doğumun başlaması için elinden geleni yap dedi. Yapmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla gelsin kuzular 🤲🤲
Babymk Beyzan Amiiinn inşallah canım Allah razı olsun 🤲 gözünüz aydın sizinde sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz 🤲💕💕💕
Serapem Babymk ya ne yapabiliriz ki valla derman kalmadı hoppala hoppala atlayamiuyorum yürüyüş anca o kadar 2.5 yasinda kizim var hemde hava çok sıcak ne yapalım bilemedim ki
Babymk Serapem valla bilemedim bacım ne duyduysam uygulamaya çalışıyorum. Doktor evde yerleri sil çömelip dedi o bile olur yani. Kimisi de ne yaparsan yap o kendi vaktinde gelir diyor hayırlısı olsun inşallah 🤷♀️🤲🤗
Serapem Babymk orası öyle hayatim vakti zamanı var diyip bekliyoruz hayırlı dogumlqrimiz olsun insallah cnm bnm🥰