Happykariner Nelere dikkat etmeliyim arkadaşlar haftaya Salı gideceğim günde 2 kere kullanacağım inşallah
176_Prenseskadin Happykariner bende klomen kullanıyorum şuan günde iki tane içiyorum doktorum gün aşırı önerdi bana climera Forte bant ve estrofemde verdi bunlar rahim kalimlastirici siz başka hangi ilacı kullanıyorsunuz
Ankaku Happykariner klomenim 13 gunu iliski dedi çatlama igneside verdi şuan 17 haftaligim rahat ol.yeter kendini şartlandırma eğer kafan rahat olmazsa hamile kalman zorlasir
GulcanDongel Happykariner adetin 3üncü veya dördüncü günü başlatıyo, beş gün kullandım 4 gün sonra yumurtalara bakmıştı, bidaha da çağırmadı, bir yumurtam gelişti hatta 16mmdi ikiz gebelik elde edildi. 5inci kullanışım da kaldım.
Happykariner Burcu-2910 Klomen bitince iğne vuruyor yumurtalar istediği boyuta ulaşmışsa yani. İçmeden tam 36 saat sonra ilişki öneriyor
Happykariner 176_Prenseskadin bana o ilaçları vermedi canım . Ben troit hapı kullanıyorum ve kan sulandırıcı pıhtılaşmam oldugu için
Burcu-2910 Burcu3506 gözün Aydın inşallah hayırlsıyla kalp atışına inşallah gelişmelerden beni de haberdar et canı.
GulcanDongel Happykariner Rabbim kalbinize göre versin inşallah 🤲 İlk ay olmazsa eğer sakın üzülmeyin benim beşinci kullanmam da kalmıştım.
GulcanDongel Happykariner bu arada bi bebeğim 6+2 de yoğun kanama sonucu kaybettim malesef diğer bebeğim beni bırakmadı şükür şuan 21+5 haftalığım. Rabbim en yakın zamanda nasip etsin dualarım sizinle.
Zeynepp_altun GulcanDongel benimde klomen ve iğne kaldım 8. Haftasına birgün kala kanama ile kaybettim herşey iyiydi yolundaydı. Şimdi yine başladım kullanmaya rabbim İnşAllah tekrar nasip eder bana 🤲🏻 Hamilelerin duası makbule geçer derler duyanınız almak isterim 🧡