Avokadoo @2baby1moms ya bende nar aseriorum hic bi yerde bulamadim ama dediginiz gbi agzimda direk o tat var 🙈
Cagla0707 Avokadoo internetten baktınız mı ben kışın arkadaşım için şeftali bulmuştum Kayseri’den bulmuştuk
Avokadoo @Cagla0707 baktim yunus markette gorunuo sadece o da getirmio buldugum yunusa da giriorum bulurum ins 😋 bi de hamile manavlari varmis olmadi oraya gidicem 😅
Cagla0707 Avokadoo hamile.manavi35 diye bir instagram hesabı var ben orda gördüm şimdi sizin için bakarken ❤️
Eceseda Hamile oldugumu ögrenmeden 1gün önce soda limon aşermiştim.. oruçluydum orucumu soda limon ile açmiştim ama oyle bir güzellik yoktu.. aşermek ve normal zamanda caninin birsey istemesi bambaşka seyler :)))
zbg Geçenlerde kek aşermişim. Aşermişim diyorum çünkü kek aşerdiğimi kalıbın yarısını bir anda hüplettiğimde fark ettim. Geri kalanı dolapta sürünüyor. 🤔
Aselgiz HappyMom ilk kızımda elmalı kurabiye ,şimdi oğluşuma hamileliğimde ilk kestane aşerdim. Akşamına mideme indirmiştim😂 ikisinde de hamile olduğumu bilmiyordum ve bir çocuk gibi aklımda sadece onu yemek vardı 😀
Beybimmm Benim ki aşermenin ötesinde aç gözlülük resmen😅😅canım hergun bisey istiyor antepliyim aslen antep yemeklerini istiyor sürekli 2 3 gündür antep fıstıklı dondurma istiyor mesela😊
BSRAAL Yesimsonay Gel sarılalım 😂 Her iki gebeliğim de de hamile olduğumu bilmeden deli gibi Yenidünya istedi canım meğerse sebebi hamilelikmiş 😂
BeBeU HappyMom yaaa ben neden aşermiyorum su bile içemiyoken nasıl canınız bişeyler istiyo 😢 kaçıncı haftada aşeriliyo kızlaaarr
Seher1671 HappyMom hicbirsey yiyemiyorum ki ama bu sabah canim salatalik istedi yaklasik 8-10 taneyi soyup yedim ac karina 😂
SedanuKocabey Benim 1. Trimester bitti ve hamileliğimden önceki iştahım bile yok. Hiçbir şey aşermiyorum 😅😅 gebeliğin sonuna doğru durum değişir belki dünyaları yerim 🥲😂😂
Lelommm HappyMom Oğlum olucak ama söylenilen gibi tatlı aşermedim sadece ilk ay tatlı yedm sonra hep ekşi şimdi ise 4 aydan beride hep kiraz hamileliğim süresince en çok kiraz yedim halada her gece yiyorum 6 ay olduk