HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Hamilelikte Aşerme Hakkında Bilinmesi Gerekenler” başlıklı blog yazımız yayında! 💃 Hamilelik Döneminde Aşerme Nasıl Meydana Gelir? Tüm Kadınlar Hamilelik Dönemlerinde Aşerir mi? Aşerme ve Psikoloji Arasındaki İlişki Aşerme ve Pika Arasındaki Bağlantı İçerikler linkte! 🚀 https://www.mutluanneleriz.com/2021/07/05/hamilelikte-aserme-hakkinda-bilinmesi-gerekenler/ Annelerimizin ilk ne aşerdi? 🥰
Mom54544 HappyMom Karpuz 😂 sabahtan akşama kadar ağzımda karpuz tadı vardı ve eşime en sonunda söyleyip aldirmistim nerdeyse ılık ılık ilk getirdiğinde yarısını yemiştim ertesi gün o kadar da çekici gelmemişti gözümde 😂😂
Mom567 Mom54544 ay kışın ortasında ev resmen karpuz kokuyordu nasıl canım istediyse rüyalarıma giriyordu en sonu dedim ne kadar olursa olsun alıcam artık dayanamıyorum🤦🏽♀️130 liraya almıştım internettten ama doğum yapmış gibi rahatladım valla😅
BSRAAL Yesimsonay Gel sarılalım 😂 Her iki gebeliğim de de hamile olduğumu bilmeden deli gibi Yenidünya istedi canım meğerse sebebi hamilelikmiş 😂
[silindi] ilk patates tava aşermiştim ama hamile olduğumu öğrenmeden önceydi sürekli canım bişeyler istiyordu şimdi de sahlep aşeriyırum 😁
Bernova Haftaya yaklaşıyorum hiç aşermedim🤷♀️ Önceden de canım sürekli bir şey çektiği için bana farklı bi hissiyat gibi gelmedi🙈
2baby1moms Bernova hamilelikte aşerince aşerdiğin neyse tadını alıyorsun ben çok yaşadım. İlk zamanlar hep çilek, nektarin, erik ve yeşil badem aşeriyodum
Ikincimelek Yeni hamileyim..burnuma el yapımı çilek reçeli kokusu geldi.. eşim saolsn aldi bana kasik kaşk yedm
Kubrabork Ay ben kavun aserdim 😂 birisi instagramda yemek hazirlarken turp dogruyordu o kadar kavuna benzettimki kokusu burnuma geldi 😂 aserdigimdedaha ocak ayiydi esim buldu sagolsun tatsiz falan demedim yedim napalim 😂
Bebegmbenm HappyMom limonnn yiyorum sürekli normalde hiç yemeyen ben suyunu içiyorum veya limonu yiyorum
Cihansuzan Haftadayım henüz hiç bir şeye aşarmedim hep derdim hamile kalınca gece yarısı bişey canım istesede eşimi yollasam😄 ama durup durkende bişey istemek olmuyor🤷♀️ bakalım olacakmı son günlerde miğde bulantımdan dolayı limon rahatlattığı için yeşil limon yiyorum
Gonul_07 Annesininkuzusu01 bende canım 2 bucuk aylık hamıleyım ılk yayla çorbası cekmıstı bebegınızın cınsıyetı nedır
Kevakar HappyMom çiğ köfte karpuz🥲karpuz şekerden dolayı yasak nie die soran olmadan söylemek istedim🤭