Meltem_goksenin Busranurasikk İki farklı doktor aynı şeyi önerdi onun üzerine mecbur bunu aldım😇 16 haftalık hamileyim..heralde zararlı bişi olsa önermez..ben bide açıkken doktor hiç güneş almadın mı dedi 😬😬
Busranurasikk Meltem_goksenin bende tatile gitmiştim kız tatilde neden güneşlenmedin dedi bende haşema çok müsade etmedi demiştim ya ben içinde yazılanları okudum diye kullanamadım olmadı yarın itibariyle başlayayım 🤗😂
Meltem_goksenin Yasmina allla alla bana sadece bi damla dedi 😊 çok fark yok mu neye göre ayarlıyorlar acaba🤔
Yasmina Meltem_goksenin eksiklik seviyesine göre sanırım. Önceden Solgar’ın balık yağı gibi olan tabletini kullanıyodum son tahlilde hala D vitamini eksikliği yaşadığım çıkınca bu şekilde değişiklik yaptı doktorum. 👍🏻
Meltem_goksenin sudamlasi hahaha😬 ben de meyve üzerine damlatıodum..yararlı oldu mu olmadı mı anlamadım🤔
Aycann Meltem_goksenin doktorunuza danıştınız mı ? Benim ilk başta damla vermişti. Şimdi 2 ampul verdi 15 gün arayla alınacak. Arası uzun olduğu için çok rahatsız etmiyor
Meltem_goksenin Aycann ewet iki farklı doktor aynı ilacı verdi ..ama kokusunu tadını bilmedğim için o an bişi diemedim ..😊
BusraYaman @Meltem_goksenin Bende ondan kullaniyorum ama damlayi direk agzima damlatmiyorum eczacı suyun icine veya ekmege damlatip yememi soyledi o sekilde tadi gelmiyo sizde oyle deneyin isterseniz.
Sinemkurtkarakussk35 parasetamoll bayanın kulladığıda portakal gibi ben seviyorum ama işte kişiden kişiye değişiyo demekki