Bustagur Arkadaşlar 12 . Haftada doktorun görebilmesi için zeka testine mi girmesi gerekiyor yoksa normal ultrasondan mı bakıp tahmin ediyor ? Yani ben 14. Haftamda gideceğim normal muayeneye. Doktor görebilir mi siyah beyaz ultrasonda ??
YelizSaygili Bustagur Merhaba biz siyah beyaz normal muayne ultrasonda öğrendik cinsiyetini 13+5 haftalıkken :)
umranozby Bustagur gerçekten ehli bir doktorsa görüyor canım benim 10 haftada erkek demişti hatta iki doktorda aynısını dedi hiç değişmedi ama alış veriş için 20 haftayı beklememizi söyledi 👶 hatta ben detaylı uktasonu da bekleyin derim 😊
deletedmom6295 Bustagur ikili test zatrn bir tüp kan ve normal ultrasonda ense kalınlığı burun boyutu ölçümüyle yapılıyor. Ekstra başka bir cihaza girmiyorsunuz
Tugbamete Bustagur benim 12+4 te erkek dedi bakalım değişcek mi heycanla bekliyoruz diğer kontrolleri 😊🙏🏻
svmeybgl TubaUludonErgn aaa değişti mi bana da Çarşamba 12+2 de erkek dedi tabi ihtimal olarak kesin değil . Genelde erkek değişmez diyorlardı
Burcuuuuu Bende 13+1 de %99 söyledi gitmeden cikolataula vişne suyu içtim bilmem faydası olmus mudur ama 😃😃😃