brcozdmr-068906 MommySharkdutdutdutut Amin amin amin bol bol bizlerede dua edin lütfen ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Benim 3 gebeliğim ilk ikisi peş peşe oldu ve bir cok seyi unutmuşum korkuyorum resmen doğumdan☺️ Ama bir an evvelde kucağımıza almak istiyoruz Tuaf duygulardayım velhasıl
Arzuska MommySharkdutdutdutut ne güzel yaşamış ve yazmışsınız🧿 darısı bizlerin başına🙏🏻 2. De böyle sakin ve enerjik oluyor demekki😂
Rabiss2 MommySharkdutdutdutut bnmde 3 yaşında ve 38 buçuk haftalık hamileyim sürekli kızımı nasıl birakcam 1 gece diye düşünüyorum ya düşkün bana eşim de olmuycak yanımda kaynanamlar olcak
Nehir3351 MommySharkdutdutdutut MommySharkdutdutdutut cnm gözün aydın darısı bekleyenlerin başına işallah 🥰
Tusemefe8134 MommySharkdutdutdutut cokk duygulandm okurkennn..rabbim anali babalj buyutsun insallah.darisi basima.39+2gelecegi yok.hanfendinin ama.kavusmayi dört gözle bekliyorum..🤲🤲❤
MommySharkdutdutdutut Prlkelif 😁😁ay aman durun haftaniz yerindeyse durmayin 😍gaz verebilirim insallah saglicakla dogrurusunuz😍
Prlkelif MommySharkdutdutdutut daha çok var Şafak 70 😀 sağlıklı olacağına emin olsam şuracıkta ıkınmaya başlardım 🤪ama zaman azaldıkça karnımdaki hareketlerini özleyeceğim diye hüzünleniyorumda 🙈 ah bu hormonların gözü kör olsun
MommySharkdutdutdutut Rabiss2 hm canm benim gunduz oldugu için o konuda birsey demiycem ama oyuncaklariyla temenni verin 😍 gelicez diyin guzel cümleler kurun ona yoklugunuzu anlamayacak birinde kalsin 🤩
Tusemefe8134 MommySharkdutdutdutut yeri rahatda annesi pek rahat deil.coook özledim coook merak ediyorum artik🤲🤲❤
seyram MommySharkdutdutdutut Ayy darısı başıma inşallah artık gelsin istiyorum benimki daha fazla kilo almadan normal doğumla kucağıma alırım inşallah. Bebeğinizi Allah bağışlasın gözünüz aydın bu arada 🥰🥰🥰❤️❤️🌼🌼
Susamtanem2 MommySharkdutdutdutut ilk erken olmuş o da normal miydi benim ilk zor oldu ikinci korkutuyor 😔 ikinciler daha kolay diyorlar ama emin degilim
Kuben Maşallah sübhanallah ne güzel bir doğum olmuş.😍Darısı bizlerin başına.🤲🏻 Gözün aydınnn Rabbim evlatlarını sağlıkla huzurla büyümek nasip etsin inşallah 🤲🏻