Likapaa Çok kararsızım kızlar, kızımın odasını alacağız ama büyüyen beşik mi alsak yoksa montessori mi bilemiyorum . Hangisi daha kullanışlı ? Kızımı 2 yaşına kadar anne yanında tutup 2 yaşından sonra montessori yatağa alabilir miyim ? Orda yatabilir mi ?🙄
Esraa_mommy Likapaa ben tercihimi montessoriden yana kullanıcam büyüyen beşikler biraz yüksek kalıyo ilerleyen aylarda sıkıntı olabiliyomuş araştırdığıma göre ben altı ay geceleri yanımda gündüzde kendi odasında uyutucam odasına alışssın diye sonrasında tamamen kendi odasında yatacak
Busrali5858 Likapaa ben oglumda 1 yasindan itibaren montesserioda yatırdım simdi 2. Bebeğimi de yurumesine bağlı olarak oraya gecirip büyük ogluma başka yatak alacagim ve asla pisman olmadim yere yakin aldim ne düştü ne başka birsey oldu
Hilmus Likapaa merhaba ben montessori tercih ettim ve yanımda yatirmayacagim kendi odasına yatağına alanına ilk gününden alışması lazım ileride çok büyük sıkıntı yasacagimi biliyorum oglumdan tercih sizin tabiki
Likapaa Busrali5858 yaaa bende 2 yaşında ayırayım diyorum ama olur ya odasında ben yokken ayağa kalkar yatakta düşer felan diye korkuyorum
Eda115354 Likapaa ben de sizin dediğiniz gibi düşünüyorum. Anne yanı aldık odasını da yatak kısmını boş bıraktık. Bebeğin durumuna göre montessori düşünüyorum. Onu da sevmeyen çocuk yokmuş ama bakalım 🤔
Esraa_mommy Likapaa alçak olduğu için kendi rahatlıkla yatağa çıkıp inebiliyomuş alçak oluyorlar zaten onlar yani herhangi bi düşme riski olmuyomuş çok araştırdım bende bana daha mantıklı geldi montessori
Hilmus Likapaa doğduğu dakika yan tarafı yatak odam odasına 6 adım mecbur 1 kac ay idare edeceğim arkadaşım da aynı yaptı şükür gayt Iyiler yalnız uyyor bebisimiz
Busrali5858 Likapaa yuksek ve azcik yerden olanlar var ben ondan aldim ve benim bebegim çok hareketli ilk 3 gün tedbirli davranip dusebilecegi yerlere yastik falan koymustum ama ben mesela ona burdan inip cikacaksin atlamak olmaz diye gosterip ben uyutacagim zamanda ustten gecmek yerine çıkış yerini gostererek öğrettim. Birde montesserio da beraber yatma imkanimizda var
SedaCeki Likapaa montessori yatakta kizinila birlikte bile uyuyabilirisiniz tek kisiklik yatak oldukca genis harika gorunuyor. Kenarlari ve kapisi sayende nevresim sermek iskence ama biz esimle yatagi icinden cikarim nevresimi serip yeniden icine soktuk kenarlari zor duzellttik belki daha ilk deneyimler oldugu icindir. Tek zorlugunu bu olarak goruyorum. Rahat 10 15 yakina kadar kullanabilir. Hatta yanlari sok genç kız oldugundada kullanabilir.
Aylin2011 Likapaa maddi imkanlarınız nasıldır bilmiyorum bende kayınvalidem beşik almıştı 1,5 yaşına kadar beşikte yattı benim kızlığımdan bazam vardı onu yanına ebebekten korumalık alıp, takıp kullanıyorum hem rahat hemde altı fazlalık eşyalarımı toparlıyor