Lylakzl Merhaba hanımlar 🤗32 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak inşallah ama hâlâ isim bulamadım kızıma birde oğlum var adı Alihan ona da uygun birşey olsun istiyorum ama hanla bitmesi önemli değil en önemlisi anlami güzel birşey olsun istiyorum ama hâlâ icime sinen bir isime denk gelmedim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️sizin önerileriniz var mi acaba
Mom726272 Lylakzl seç bakalım 💜 Alihan a yakışır mı bilmiyorum ama Nisa Eslem 🖤Esin(kızıma koyacağımız isim) Erva
Lylakzl Ayse_nur17 benimde aklıma gelen oydu ama eşim bey sıcak bakmadi🙁 öneriniz için teşekkür ederim🤗
Lylakzl yuvamerve17 Aslıhan çevremde çok var Alin de kayinbabamin adi ali oğlumda dahi Alihan demelerine yeni alistirdım sanirim ikisine de ali diye seslenjrler 🤦♀️ çok teşekkür ederim oneriniz için 🤗
Lylakzl Duygu97 çok zormuş isim bulmak🤦♀️isim çok tabi ama önemli olan içimize sinmesi inşallah sizde bulursunuz
Taner91_zemine Tanem doktor bana kız demişti tanem ismini düşünmüştük sonradan oğlana döndü oda rüzgar sağlıkla gelsinler
DemetF Lylakzl valla bende bu dertten muzdaripim.kizim olacak begenemiyoz. Kendi kizma baktigim isimleri soyleyeyim belki isine yarar asya arya alina (oglununkiyle uyumlu bence) afra (esimin en begendigi ) aybuke
Duygu97 Lylakzl evet alısana kadar zor aslında kozlarımın ısmını koydugumdada son ana kadar vezgecmek üzereydım kımlık cıkınca bıle pişmanlık var gubıydı sonrafan agzım alısınca ıyıkı koydum dedım
Mehdisram Size göre uygun mu bilemem ama benim 2. Side oğlan oldu koyamadık Mihra ismi çok hoşuma gidiyor belki size nasip olur fikir olsun 😅
myylittleebabyy Lylakzl Alihan’a uygun olarak Hande de olabilir. Seyhan, Reyhan, Ceylan, Reyyan… Alin, Almina, Almira, Aylin… İsim bulmak gerçekten çok zor 😐