2bebekbirana Kızlar depend aldım da canped markasının emici kilot bezi ama M beden aldım. Hastanede daha dar mı daha rahat olur yoksa geniş olması mı iyi dependin bilemedim sizce kaç beden almalıyım.
Portakalgeliyor 2bebekbirana ben L beden aldım şuan 70 kiloyum tam oluyor 🙃xl alayım 1 pakette diyorum bulunsun
2bebekbirana Hafissee Ben sızıntı olur diye dar aliyim dedim çok kanama oluyor çünkü büyük olursa sızar
2bebekbirana Omerhatice Ben pantolon giymediğim için şuan kaç beden giydiğimi bilmiyorum sadece çok kilo aldığımi biliyorum 😅
2bebekbirana Portakalgeliyor Kız ben en son 75 tim doğuma kadar 80 olurum sana L olmuşsa bana M hiç olmaz
susam_18 Bende L aldım yattığım içinde kiloda alıyorum😅 son 47 gün kaldı. Şuan 61 kiloyum 51 le başlamıştık.😊
Portakalgeliyor 2bebekbirana Büyük her zaman iyidir küçüğün çaresinolmaz değiştirebilirsen değiştir :))
fatmamusa-28 2bebekbirana 87 kiloyla doğuma girdim basenim var normaldede l beden aldım çok rahat oldu zaten lastikli
2bebekbirana fatmamusa-28 Ya ben M olmazsa şimdi giyerken yanlardan yırtılır hepsi falan ondan korkuyorum en iyisi büyük alayım
Martha 2bebekbirana ilk doğumuma 62 kg ile girdim M iyi olmuştu. Şu an yine 60la girerim muhtemelen M aldım tekrar
Hafissee Hafizeplt yok daha doguramadım😁 normalde kontrol yarın ama cuma günü gidecem kocam yok yanımda hem agrı sızı da yok 😁