Papatyam41 Merhaba, bu durumu yaşayan oldu mu? 31. Günüm adetim az da olsa gecikti öğleden sonra test yaptım negatif çıktı, üstelik tam olarak halen kasık ağrılarım yok. Eğer bu şekilde devam ederse yeni testin pozitif olma durumu var mı sizce?
Huelyaa Papatyam41 benim adetimden 15 gün sonra test pozitif çıktı ki hergün yaptım çünkü 6 aydır deniyorduk 😂😂😂 istiyorsan Allah gönlüne göre versin
Obenimdunyam Papatyam41 bende 24 günde regl olan biriyim sürekli düzenli bu ay 4 gün geçti dün akşam kaset test yaptım negatif bu günde olmadım anlamadım gitti
Omay0707 Bende 37.gündeyim 3 gün önce negatifti bügün test yaptım bu şekilde https://resimyukle.io/r/cwHRoqEZ68 Ne yapcam bilmiyorum
Seda9507 Omay0707 bencede bir kaç gün sonra tekrar vermelisin silik gibi bise görünüyor. Benimde silim cıktı hatta canlı hâlini ben görüyordum resimde kimse görmüyordu dediğin gibi kan verdim negatif cıktı 1.20 bundan 1 hafta sonra yükselmeye başlamıştı benimde adetim epey geçmişti. Sonra pozitif olduğunu öğrendim gev dollenmeymis.
Omay0707 Papatyam41 herkez öyle diyor 😁 ama. Neden se ne zaman stres sinr yapsam erken adet oluyordum geçen ay mesela düşükten sonra ilk ay gebe kalırsın dedi doktor çok stres ettim kendime 23.günde oldum hrp erken olurum ama geç ilk defa hayırlıara vesile olur umarım
Omay0707 Seda9507 ya inşallah 10 gün sonra izine gidicez orada adet olmak istemiyorum o yüzden varsa ögreneym yoksa da adet getirici ilaç içeyim orada adet olursam bütün iznim bomboş gecicek acelem birazda o yüzden inşallah vrdır sabah ilk idrarla yapmayı deneyecegim birde
Severozge Bende test yaptım ama tek çizgi gördüm bugün en son 21 Haziran adet olmam gerekiyordum olmadım 🤔
Omay0707 Severozge benimde 28 29 olmam gerekiyordı olmadım ama 20 21 22 yumurtlama catlama gördüm ben