MOznurB Merhaba kızlar İstanbul da yeni yapılan göztepe hastanesinde doğum yapan veya kontrol e giden varmı fikirlerinize ihtiyacım var 🥺
Sedakbyk MOznurB kontrollerim icin ergul demircivi bor gidiyorum ,arkadasim 20 gun once spinal sezaryan oldu orda.bende 26 temmuzda dogum yapicam.
MOznurB Dyg61 bende randevuyu 12 temmuza Ahmet yavuza aldım orda hiç sordunuz doğum nasıl ilerlicek doktor mu danışmamı bilgi veriyor acaba
Dyg61 MOznurB planlı sezaryense doktor bilgi veriyor normal doğumsa zaten direk acile gidiyorsunuz hangi doktor varsa o ilgileniyor
MOznurB Sedakbyk benim daha var doğuma 29 haftamdayım sizdeni spinal yapcaksınız yoksa normal doğumumu bekliyorsunuz ? diyelim sizin doktorunuz o an denk gelmedi orada hangi doktor varsa o yapıyordur sanırım
MOznurB Dyg61 özelde fark yokki gece gitsem kendi doktorum yine olmayacak tam teşekküllü hastane diye düşündüm bende
Dyg61 MOznurB özelde bazı hastaneler doktoru çağırıyor ama ek ücret oluyo onun için konfor ve rahatlık açısından özel DHA iyi ama benım ikinci sezeryan olduğu için devleti tercih edicem
Socialmom Dyg61 merhaba benimde 2.doğumum olucak, zorunlu sezaryen olarak ilerleyeceği için Göztepe şehir hastanesinde düşünüyorum. Nasıldı memnun kaldınız mı