Ayseee4238 minik_7984 ben gitmedim kendi doktorum ücretsiz yaptığı için ama eğer ücret alsaydı bende Kızılay’a gidecektim giden arkadaşlarımdan memnun kaldıklarını duydum fiyat olarakta uygun.
Birmelekannesi_38 beren_r şehir hastanesinde randevu yok fakülte telefonlara cevap vermiyo zaten bende mi oraya gitsemki ya 20+6 dayım kaç dakika sürdü canım doktor kimdi
_dgdm Şehir hastanesi ve fakültede asla randevu yok. Hüma hastanesi 400₺ dedi. Az önce Kızılay’la görüştüm orası da 300₺ dio. Ben yarın 19.haftama giricem ama 21.haftada gelirseniz bebek daha net gözükür dedi. Sanırım bende Kızılay’a gidicem
Yaso6638 Kızlar ben Huma da 200 e girdim ayrıntılı ultrasona bir defalığına gözükün Huma daki doktora sonra gün alın ayrıntılı için sorarlarsa kim doktorunuz dıe girdiğiniz doktorun adını verın boşa diğer hastanelere çok para vemeyın
Yaso6638 minik_7984 20 dk kadar sürüyor ben memnun kaldım eline raporunu verıyor zaten kendısıde gösterıyor burası kalbı filan dıe cinsıyetını ben sormadan kendısı söyledı o söylüyor ebe yazıyor rapora
Yaso6638 Bttll evet cnm söylüyor birde bebeğin pozisyonuna göre resım verıyor benım ki başından beri yüzünü kapatıyor elleri ile
Bttll Yaso6638 çok teşekkür ederim canım benim 😍 bende ınsallah cumartesi gitmeyi düşünüyorum hala cınsıyetı öğrenemedim tam anlamıyla o yuzden merak ediyordum 😊