goktugun_annesiii Burcu38-mbms Bende endişeleniyorum valla şu anda bile sol kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı var bel ağrım da var 😔
goktugun_annesiii BabyBabyy01 15ine randevum var canım gidicem söyleyeceğim şikayetlerimi iyice endişelenmeye başladım
Cansel0694 Ayse_turgut_2812 progestan folik asit değildir düşük tehlikesi olanlarda kanamayi önlemek ve bebeğin yerlesmesini saglmasi icin verilen bi ilactir folik asit vitamin grubu bir ilaç bebeğin nörol tüp gelisimi icin ilk üc ay kullanilir ..
Miranmiray goktugun_annesiii canım birşey diyicem 12 haftadan sonra folik asit kullanımı önerilmiyor doktorunuz söylemedi mi size çünkü üç aylık süreç için folik asit kullanılıyor.folik asitin fazlası bebekte etki gösteriyor bilgilendirmek istedim doktorunuza danışın isterseniz😊😊
goktugun_annesiii Miranmiray Canım Folik asit gitti benim 2 hafta oldu biteli doktorum da daha kullanmaya aksın dedi başka ilaçlar verdi zaten 😇
Brcn-12 goktugun_annesiii kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu olabilir onun için tahlil yaptırın mutlaka benimde öleydi idrat yolu enfeksiyonu çıktı ayrıca rahim genişlediği içinde kasıklarda ağrı olabiliyor demişti doktorum 12.haftadan sonra mutlaka vitamin takviyesi veriyor doktor d vitamin omega onları kullanmaya başlayınca ağrılarında azalma olur bebişler bizden beslendiği için vitaminler eksiliyor haliyle sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi 😊
goktugun_annesiii Brcn-12 yaptırdım canım benim herşey normal dedi bugün hepsine baktı çok şükür normalmiş o karın ağrısı da rahim genişlediği için dedi seninde dediğin gibi 😇 amin cümlemizin inşallah 💗
ceylan_34 goktugun_annesiii bende 12+4 kasık agrim oluyor dusuk riskim var rahim agzi genisliginden oyuzden progestan ve ayri bir igne kullaniyorum cnm
Mavimsihanim Bende şuan 12+4 ama sol kasığım bi ağrıyor sanki vücudum sola genişliyor gibi hissediyorum. Birde uzanınca ağrıyor genelde, sanırım sürekli oturur pozisyonda olmamı istiyor evlatcığım 😄
goktugun_annesiii Mavimsihanim cinsiyet belli oldumu canım senin 😇 valla benimde oyle dün gece ağrıdan kalktım ama ne ağrısı çözemedim 🤷
tugbao goktugun_annesiii her haftada olabilir. her ay doktora gidip kan ve idrar tahlili veriyorum. hic bisey cikmiyo sukur. 22. haftaya girmek uzereyim hala arada adet olcakmisim gibi agrim oluyor.
goktugun_annesiii tugbao aynen benimde oylr oluyor çok şükür bende gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi içim rahatladı 🤦🏻♀️