Prenses21 Kizlar 35+4 haftaligim covid oldum 3 gundur karantinadayim dun gceye kadr hareket eden bebek simdi hareket etmiyo 😢😢😢 oynadim karnimla duz uzandim yan uzandim yok hic kipirti
Sakinem212 Prenses21 tatlı bişeyler ye anne yorgunken bebek hareket etmeyebiliyor dinlenin bol bol inşallah bişey yoktur .
2melekannesiiiii Prenses21 çikolata yiyin karnınızı sevin parmaklarınızı gezdirin dürtün uyuyor da olabilir alan daralıyor ya o yüzden de olabiliyor benim ilk gebeliğimde de olmuştu gerekirse hastaneye kovid bölümüne gidin anlatın durumunuzu onlar bi yolunu bulur hem bebek için hemde sizin için sağlık şakaya gelmez özel aracınız varsa siz gidebiliyorsunuz yoksa ambulansı arıyorsunuz
Nur000 Prenses21 ağır bi grip gecirdigimde bebeğim 10 gün oynamamisti sonradan hareketleri çoğaldı. Bence Bi acile gidin içiniz rahat eder
MMmommy Geçmiş olsun bence hastaneye gidin gerekirse karantinanız orada devam eder acil bir durum varsa müdahale edilir. Ben olsam beklemezdim
Aysekurtbebe Çikolata yiyin rahatsız olacağı şekilde yatın veya oturun bu haftalarda saatte bir hareket edebilir , Yinede hareket etmemesi halinde doktorunuza gidin direk
Prenses21 Aysekurtbebe doktorumu aradim bn ilk gun ama covitliyken bakmiyolar yapabilcmiz bidy yok diyolar
Krtalzyn Prenses21 o nası bi saçmalık bende o haftalarda hareket etmiyo diye doktora gitmiştim ama senn durumun da bide covit var inşllah bebeği etkilemiyodur ama sen stres yapma stres yaptıkça hiç hareket etmiyo sakinleş otur konuş biraz nası rahat ediyosan öyle otur benm bebeğim sadce oturma poziayonunda hareket ediyo yatınca hiç hareket etmiyo meyve ve su iç bol bol harketlenir inşllah panik yapma yinede baktın çok fazla 112 yi ara onlar yönlendirirlerr 🙏
Birkuzucukbeklerken Prenses21 nasıl bakmıyorlar yaaa öyle şey mi olur bebeğe ya da sana bişey olsa ne olacak😤😤😤
kirpapatyasiii Prenses21 böyle saçma bisey mi olur ya hastaneyi arayın ya bana bakın yada yönlendirin nereye gitmem gerekiyorsa söyleyin de siz bana bakmak zorundasınız yada yönlendirmek zorundasınız ben sizin hastanızım de birsey olursa sorumluluk sizde diye de tehdit et insanları böyle yumuşak sakın görünce başından saviyorlar resmen iki can söz konusu burda en son bebeğin ne zaman hareket etmişti sen yorgun halsizsen o da uyuyordur korkma
Prenses21 Birkuzucukbeklerken gerckten bana boyle soylediler hatta ilac kullanamadimi nasil beslenmm gerektini bile sordum hic bir bilgi vermiyolar
Aysekurtbebe Prenses21 böyle bişey nasıl olur hem size hem bebeğe Allah korusun bişey olsa ne olacak doktor biz bişey yapamayız dedi ve konu kapandı öylemi ??? Sağlık bakanlığını arayın 184 Dilek istek şikayet hattı
2melekannesiiiii Prenses21 Kasılıyor o zaman bence az önce de dediğim gibi özel aracınız varsa kovit bölümüne gidip derdinizi anlatın
Prenses21 kirpapatyasiii aslinda agir gecirmiyorum cok sukur nefes darligim koku alamama var dun gece 2 3 e kdrda hareketliydi bidahada hic hissetmedim
kirpapatyasiii Prenses21 anladım canım sen yine de ne olur ne olmaz covid hastanelerinden birine git özel aracın varsa yoksa ambulansı ara onlar yardımcı olur sana