38Bitanemizz Kızlar lazere başladım ama gittigim yerde 2 başlık var birisi buz lazer jelli digeri soğuk hava üflemeli ilk soğuk hava uflemeliye girdim lazer yapan kadın onu önerdi ama ben hangisinin daha etkili oldunu bilmiyorum aranızda yaptran var mı
depsizoo 38Bitanemizz Ben yaptırmadım ama benim annemin arkadaşının güzellik merkezi var buz lazer daha iyi ve hamileysen yaptırma
Fatimahanim 38Bitanemizz evet ben gittim 10 ay tuylerim kalın olduğu için ilk alex ’le yaptı sonra incelince buz lazer e dönduk memnundum şu an baya azaldı gitmiyorum artk başka şehir e taşındım, manisa da gitmiş tim
38Bitanemizz depsizoo hımm yok hamile değilim doğum yaptım onun sadece agrısı daha az oldu içim demişlerdi bana
Dilekcnkn 38Bitanemizz Ben buz başlık öneriyorum yani o bende çok işe yaradı soğuk üflemeli olan canımı acıttı 15 gün içinde çok güzel dökülmelerim oldu gerçekten 😊 yağ sürüyorlardı bize
38Bitanemizz Dilekcnkn benim agrı eşigim cok iyi oldu için pek agrı hissetmiyorum ondan onu önerdi heralde
Momof2child Merve6hg hayir tabiki.zarari yokmus.Sadece tuyler zaten Cikiyor bi manasi kalmiyor Fakat olsn tuyle ugrsakmakdansa
Merve6hg Momof2child Ben zararlı diye duydum heryerde öyle yaziyordu,hwrkes öyle söylüyordu, ev tipi ipl cihazlarinda bile önerilmez yaziyor,oyuzden 2 yıldır gittiğim yerle iliskimi kestim,seans hakkim olmasına ragmen 🤪
Momof2child Merve6hg hayir canim banu ciftcioglu da o hakta makale yazmis bi bak istersen bebege asla zarari yok diye
Minikpandaa 38Bitanemizz buz uzun süreli ama diğeri hafif acıtır bence o daha iyi net sonuç veriyor 3 sene önce yaptırmıştım buz yaptığım bölge hala var hamile olduğum için yapamıyorum boşa gitti o bölge ama diğeri sıkıntk yok
depsizoo 38Bitanemizz Doğum yaptıktan sonra bi süresi vr ne kadar olduğunu bilmiyorum bende yaptırıcam