ilkgozagrimhavinim Hanımlar detaylı ultrasondan çıktım. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Çünkü benim bu süreçte en heyecanla beklediğim, en çok araştırdığım adımdı🙈
Taner91_zemine ilkgozagrimhavinim çünkü benim ilk oğluma doğuma kadar kız dediler doğumda erkek olduğunu öğrendim şimdi bunda yüzde seksen kız demişti şimdi yüzde yüz erkek dedi bende artık inanamıyorum o yüzden detaylı merak ediyorum
ilkgozagrimhavinim Taner91_zemine eğer pozisyonu uygunsa evet😍 ben 16.haftada kız olduğunu öğrendim ama doktorum detaylıyı bekle yinede demişti. Bugün kesinleşti kız olduğu.
ilkgozagrimhavinim Seymaec evet canım önce bi doktordan randevu alıyosun. O seni perinatolojiye yönlendiriyor. Sonra 182 den veya mhrs den randevu alıyosun. Ama uzun bi işlem oyüzden haftan yaklaştıysa hemen git
Hiraumut Seymaec Evet cnm yapılıyormuş bende az önce öğrendim yarın randevum var aradım dedi devlette de yapılıyor
ilkgozagrimhavinim Taner91_zemine eyvah🤭 peki detaylıya girmemiş miydiniz ozaman? Valla eğer duruşu uugunsa görür herşeyini okadar net görüyor ki. Kan akışına kadar görüyosunuz. Cinsiyeti öğrenmemek imkansız gibi.
Seymaec ilkgozagrimhavinim ya delircem haftalardır randevu oluşturmaya çalışıyorum 22. Haftama girdik. İmkanı yok oluşturamıyorum
ilkgozagrimhavinim Seymaec malesef çok zor. Bende denedim yapamadım hiç stres yaşamamak için araştırdım hem doktor iyi olsun hem uygun olsun diye. Buldum bi yerde yaptırdım özel.
Nikobay Seymaec saat tam 16ya alarm kurun ve deneyin ben öyle bulabildim :) ama başka bir ilçeden buldum bir saat yol gittik
ilkgozagrimhavinim Taner91_zemine oo baya olmuş tabi ozamanlar şimdiki gibi değildir. Bence girin, kesinleşir detaylıda
ilkgozagrimhavinim Seymaec istanbul maltepe tıp merkezinde. Doktordan çok memnun kaldım ben ama randevusuz çalışıyolar biraz sıra bekliyorsunuz. Fiyatıda 360tl di.