crn345 Kızlar yeni muyane oldum doktora sordum detaylı ultroson olcak mı diye ben bakmıyorum önermiyorum dedi devlet hastenelerinde yok galiba özelde nekadar ücreti detaylı ultrosonun birde kacıncı haftada bakılır
metehaninannesiii crn345 detaylı ultrason gittiğiniz yere bağlı canım neden önermedi onu anlamadım ama detayli ultrason çok önemli mutlaka yaptır 18-23 haftalar arası yapilir
Beyzanuraslan crn345 eğitim ve araştırma hast yapılıyormuş ya da özellerde biz 200 TL ye yaptırmıştık özelde
Mukocetin crn345 Kesinlikle yaptirmani tavsiye ediyorum bizzat Doktorlar öneriyor nasıl yaptırma der sana bu doktor ben izmirde ikamet ediyorum hastane de yer olmadığı için özelde yaptırdım 350 TL enazından insanin içi rahat ediyor bence
crn345 metehaninannesiii bende anlamadım canım önermedi bende baktırmak istiyorum cünkü benim daha önceden sağlık sorunlarım vardı içim rahat etsin istiyorum
metehaninannesiii crn345 hangi şehirde yaşıyorsunuz bununla ilgili bir post acın isterseniz bulunduğunuz sehiri de yazın gidenler yardımcı olsun size