Duygu17 Selam kızlar 37+2 yim şuan gebeliğimde hiçbir sıkıntı yok Allah’a şükür❤️ İkili test ayrıntılı ultrason yaptırdım şimdi de doktorum 3 gün sonraya obs ultrason istedi büyük ultrason dedi o ne oluyor bilen var mı 😂😂
Gupssse Duygu17 google amca ya sordum ben de şimdi o da bastan beri kontrol ettikleri ultrason diyor yani farklı bir şey değil ki anlamadım?
Duygu17 Gupssse bende baktım ama çok anlayamadım daha detaylı bişey herhalde normal usg hep giriyorum zaten 😂😂
Gupssse Duygu17 ılginç yani artislik olsun diye farklı bir kelime kullanmış da olabilir ;)))) ne olduğunu öğrenince yazar mısın cnm
AlyaEkmen_ Duygu17 radyolojiden istem yapınca obstetrik USG diye belirtiyorlar normal Ultrason değişen bişey yok 🙈🙊 radyoloji doktorları başka ultrasonlara baktıkları için o şekil belirtiyorlar
AlyaEkmen_ Duygu17 aynı canım muhtemelen doktor biseylere bakıp gormemis olabilir ya da biseylerden emin olmak için yönlendirmiş olabilir oradaki doktorlar daha detaylı bakıyor çünkü ☘️
AlyaEkmen_ Duygu17 evet 🙈 internete yazın oradada yazıyor zaten doktor kısaltma yapmış diye size değişik gelmiş bu arada sağlıkçıyım 🤗