Aysmsek Ben 21 haftalık hamileyim Ağustos ta kaynımin nişanı gorumcemin düğünü var kapaliyim Kıbrıs'ta yaşıyorum abiye alışverişi için internetten düşünüyorum ama korkuyorum da ya olmazsa diye Gaziantep ten yapsam alışverişi fiyatları da düşünüyorum çünkü hamileyken giyinecegim bir abiye olucak sonrası kullanamiya bilirim yardım lütfen interttenmi internettense hangi site yoksa Gaziantep ten bildiğiniz bir yer varmı
Pcoslubiranne Aysmsek modalabio diye bir sayfa var instagramda takip ediyorum alanlarda memnun bir bakın isterseniz.
Nsbe12 Aysmsek internette modasena diye bi sayfa war ayrica instagramin warsa esin sawci adli kullanicidada cok guzel abayalar bulabilirsn
Aybukealtintas Aysmsek Tavsiyem hamilr kıyafeti değilde kendi bedeninizden 1.2 beden büyük normal bir kıyafet alın en azından hamilelik sonrasında da kendi bedeninize göre daralttırma sansınız olur🙏🤗
Hatce06 Aysmsek benimde kaynım evlendı 26 haftalık iken ben rahat buldum ama eğer internetten bulabılrsen sadece modanisa ve sefa Merve den aldıklarım iyi gelmişti zamanında şimdi nasıl bilmiyorum ama genelde iyi geliyor degısımı var diye biliyorum
nesly Modasima modaselvim tozlu var yurt dışına gönderim oluyor mu tam bilmiyorum bi bakın isterseniz 😋
EserrK Ben genellikle hep ordan alışveriş yapıyorum ve hiç pişman olduğum ürün olmadı değişim iade garantisi de var
Aysmsek Aybukealtintas açıkçası bende öyle düşünüyorum ve öyle yapacağım inşallah ama netten daha uyguna bulmak istiyorum çünkü prensesim için alışveriş yapacağım