bebegim04 Kızlar çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı dalin aldım. Eksiklerimi tamamlamam lazım çünkü artık çok yaklaştı vaktim. Bebek bezi konusunda bir karara varamıyorum. Çoğu kişi prima öneriyor , sizler hangi marka tercih ettiniz
benaslindayohum bebegim04 30 mayistan beri sleepy 1 numara kullaniyorum premature dogdu suan 3 kilo hala sleepy kullaniyorum 😊
mutlulugunadi_bahar bebegim04 prima aldım ama henüz kullanmadık… 3 ablam da memnun olunca ilk onunla başlamak istedim.
Melike bebegim04 Sleepy 2 numarasını aldım. Doğal içerikli olduğundan onu tercih ettim. Bakalım bebeğimde severse onunla devam ederim.
zehranurr bebegim04 dün e bebeğe gitmiştim orada çalışan bi tanıdığımız çok güzel ürün dedi hatta kendi markalarını gömdü sleepy daha iyi dedi alerjik bir durum olacağını sanmıyorum içeriği temiz ama belli olmaz olursa prima denersin demişti
Mom789 Sleepy aldım şükür pisik yapmadi idrar veya kaka taşmasida yaşamadım memnunum 2 haftadır doğduğundan beri
bebegim04 Mom789 çok kararsız kaldım bende sleppy devamlı indirime giriyor doğrusu benimde aklımda ilk o var ama çoğu kişi sızıntıdan şikayetçi . Peki kaç numarasını aldınız yenidoğan için
Mom789 bebegim04 valla bende indirime denk getirip 240 adet aldım yenidogan 1 numara aldım bi geldi aşırı kucuk bu olmaz kesin dedim bebisim 3kilo dogdu simdi 3800 hala oluyor bu gidişle bitiririz hepsini. Ha bide şöyle bisey var her bağlamada ben sürekli ince tabaka sudocrem pisik bakim kremi sürüyorum pisik olmasına fırsat vermiyorum bacak kesen yerleri falan sicak oldugu için hava kızarır bide benimki sarışın teni cok hassas bize sleepy dokunmadiysa dokunmaz bence çoğu bebeğe 🙈 sende deneme amaçlı indirimden 100luk paket al istersen zaten cok değiştiriyoruz ilk zamanlar illaki çabuk tükenir
benaslindayohum bebegim04guzwl bencede, bi de bebis cok hareketli gaz sorunumuzdan dolayi bez kaysada daha kaka hic taşmadı sadce kalibi küçük 😊
bebegim04 Mom789 dimi denemekten zarar gelmez küçük paket alayım ilk etapta baktım pişik oluyor değiştiririm en azından denemiş olurum 😌 şimdi indirimseler almalıyım öyleyse hemen kaçmasın 😂
canserko bebegim04 merhaba bebeklerde yumuşatıcı tavsiye edilmiyor onu söylemek isterim. 16 günlük bebegim var prima kullanıyoruz, hiçbir sızdırma kızarıklık vs oluşmadı bizde . Mustela pişik kremi ile birlikte kullanıyorum gayet memnunuz. Ve erken dogurdugum için daha cok minik ekstra hassas ona rağmen cok şükür sıkıntı yaşamadık