Aylin_dzgn Bayanlar sancı çekerken mideniz bulandimi acaba bide bacaklarda halsizlik oldu mu bilgisi olan lütfen yardımcı olsun
SutlacimiYedimmiBen Aylin_dzgn benim iki dogumumdada sanci çekerken mide bulantim ve kusmam oldu açılmaya bagli olarak
Miumiu Aylin_dzgn Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Sancılarınızı nasıl tarif edersiniz? Tam olarak ne şekilde oluyor acaba?
Sakinem212 Aylin_dzgn benim midem bulanıyordu ama kusmadım suyum geldi hiç sancım olmadı bacaklarda uyuşukluk oluyor ben diyordum bacaklarım tutmuyor bişey mi oldu suni ile yaptm doğumumu.
Aylin_dzgn Mymom_61 Benim kendi sancım var şuan ama daha önce başıma gelmediği için soruyorum teşekkürler bu arada
SutlacimiYedimmiBen Aylin_dzgn sanciniz ne zamndir var kusmaniz oluyorsa dogum yakin olabilir hastaneye giidin
Aylin_dzgn SutlacimiYedimmiBen hastanedeyim şuan yatisim yapıldı sancılarım başlamış Allah’ın izniyle kızım gelecek inşallah a
Aylin_dzgn Miumiu şiddetli kasik ağrısı şeklinde oturduğum zaman alt tarafında bı baskı sanki çıkacak gibi bı ağrı bazende sırtımdan vuruyor mide bulantım oldu birde
Miumiu Aylin_dzgn Mide bulantısı dışında aynılarını yaşıyorum ondan sordum🥺 Nişanınız ve ya suyunuz gelmiş miydi?