Ftma1aa seyram canım inanirm misn bugün doktora gittim 39 +2 olduk bebeğin 3.600civari dedi sezeryana dönebilir deyince bende çok üzüldüm bakalım gelmesini bekliyorz doğum anında karar verilecek umarım yanılma payı vardır bizde sağlıkla dogururuz
Nilaylks seyram ben aldım kucağıma 25 günlük olduk bile inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız sağlıkla büyütürsünüz ☺️🌸
seyram pamuk_anne ayy inşallah bana ümit oluyorsunuz 🙂 benim kendime olan güvenim tam zaten çayım da geniş çok zayıf biri de değilim doktorlar izin verirse tabi normal doğuma benim korkum şu anki kilosu değil doğana kadar kaç kilo olur acaba diye düşünüyorum 😑
Sheqer seyram ben kızımı 39 haftalıkken doğum yaptım 3600 ve normal doğum oldu sakın stres yapma hayırlısı hangisiyse o olsun sağlıkla gelsin
esmerella_06 seyram 38+3 haftalığım 3400 kilosu doktor kilolu dedi banada ve açıklık sancı 0 bende sizin gibi kara kara düşünüyorum 4 kilo doğurcam galiba 40 haftalığa kadar🤭
Serpil-3 seyram ultrasonda çıkana çokta itibar etmeyin 36. Haftada 3600 dedi bana doktorum 38. Haftada doğum yaptım 3420 doğdu yani demem o ki 300/400 gr oynama oluyor hiç bişey olmaz korkma
seyram Serpil-3 inşallah öyle olur çok sağolun teşekkür ederim. Valla yemek yerken bile vicdan azabı çekiyorum açıkcası ne bileyim kilo almadan doğsa diyorum😑😔🌼
Fatmaliakburak26 seyram canım ne demk bız burda dertlesıyoruz tabıkıde sana destek olucaz moral verıcez