Gulsunoyku Ezgicann benim 10 dk sürdü zaten en fazla 15 dk bakıyor bebek daha ufak olduğu için ultrason yakar bebeği dedi özel görüntüleme merkezine gidiyorum
Ozgecik Ezgicann eger bebeginizin pozisyonu uygunsa 30-40 dk. Ama degilse pozisyon degistirmesi icin uzanmaniz yemek yemeniz vs gerekiyo aksama kadar bile uzayabilir belki ertesi gunede kalabilir
Melegimveben Ezgicann 30 dk sürdü benimki bebiş ne kadar uygun pozisyonda durursa o kadar hızlı bitiyor 😊
klebsiella Benim 50dk surdu uclu taramam Ikili taramam 40dk Ama ikili ise kan da vermen lazim o sureyide hesaba kat
Dk16 Gulsunoyku kesinlikle doğru söylemiş benim de 2 ki test konuşmalar va dahil 15 dk sürdü bakması da 10 dk falan Zaten enseyi ölçüyor burna bakıyor kol bacak vs uzun sürmemesi lazım Bebek kalbinde ısınmaya yol açıyormuş dr dedi
Beril Ayrıntılı ultrason, 2li ve 3lü testten farklı. Bebeğin teker teker bütün organlarına bakıyorlar. Benimki yaklaşık 1 saat sürmüştü. Bilginize...
umranozby Tarama testi yaptırdınız ve sonuç iyiyse kısa sürüyor muayne süresi 30 dakika devlette ama bir sorun olmadığı için çok şükür 20 dk falan sürdü
GldnUysll 20 -25 hafta arasi bakiliyor ayrintiliyla benim 35 dakika sürmüştü butun ic organlari beyin qelisimi burun kökü parmaklari hepsini tek tek inceleyip göstermisti doktorum tarama testleriyle alakali bir durum değil bu her kontrole gittigimde doktorum zaten 15 dakika bakiyor ama ikisi birbirinden farkli ve baska doktor bakiyor
umranozby Ezgicann ultrasonda doktor bebegin detaylı tüm organlarını inceleyip bilgi veriyor canım cinsiyetini söylüyor 😊 birde fotoğrafını veriyor rapor gibi birşey veriyor kendi doktoruna göstermen için tarama testi yaptirdiysan onuda yanında götür canım bebeğin yerini suyunu plasentanın konumunu sormanida tavsiye ederim canım 😊
Deletedmom65 45 50 dakika kadar sürdü bütün kemiklerinin boyuna kadar tek tek ölçtü bütün organlarına baktı 6 tane fotoğraf verdi cd ye çekti anemnez yazdı
Deletedmom65 Ezgicann anemnez hasta hikayesi dediğimiz şey yani beneğin genetiğine bakıyorlar soru sorarak sadece ultrasonda bakılıyor 3 boyutlu ve 4 boyutlu
Ozlemimm Özelde ve devlette sureler farklılık gösteriyor ama ortalama 30 dk sürüyor bebeğin genel kafa capi burun kemiği ve ense kalınlığı beyin ve boşlukları omuga yapısı genel yüz simetrisi göğüs kafesi kalp ve odacıkları genel atım hızı göbek kordonu bütün kemik ölçümleri el ayak parmakları ve bebeği kan akışı sağlayan anneden gelen damarlara bakılıyor 😊