-derya-anne- Aleynalya6776 benim eski mahallemden kuaför bi ablam var sağolsun evime geliyo ağdamı yapıp gidiyo hatta bugün yine çağıracağım çarşamba günü kontrolüm var doktor çatı muayenesi yapicam derse rezil olmak istemiyorum gecem muayene ediyim dedi yaptırmadım müsait olmadigim için
Portakalgeliyor Aleynalya6776 Ağdaya gitmiyorum çok oldu bırakalı çünkü kan oturması falan yapmıştı üstü çok acıyor zaten tek problem o hamilelikte de gitmeme sebebim kasma muhabbeti kendimi gereksiz yere kasacağım için tercihim olmadı . Jilet kullanıyorum görmüyorum 😂 ama alışık olduğum için çat çat bitti gitti :)
Aleynalya6776 nursaritas Ben de yapamıyorum son haftalarimdayim acaba agdaya mi gitsem diyorum tabi hayatimda üç dört kere yaptirdim çok can yakıcı geliyor bana bilemiyorum
nursaritas Aleynalya6776 ben devamlı sir yaptırıyorum yapıyorum canım pek acımaz ağrı eşliğinle alakalı olabilir canım
mothers_baby2021 Ben ağdaya gittim jilet sıkıntı sürekli hemen çıkıyor onunla uğraşmak yerine ağdaya gidip tek seferde kurtulmayı tercih ederim yanı
Fatmakara97 Aleynalya6776 ayyy kuaförde çalışıyordum arkadaş içerde kadının özel bölgesini alıyor . Ağar topar çıktı gitti kadın doğuma almışlar doğum yaptı valla ben korkuyorum o yüzden 🤣 ne yapacam hala bilmiyorum
Lovecan Ben jilet vuruyorum üst bölgesi normal olarak hassas otururken bile acı var ağdaya hiç gelemem 39+6 geceden aldık yine eşim yardımıyla doğum sonrası nasip olursa lazer gidicem zaten 😅
Havvanur42 Aleynalya6776 eldiven ile alıyorum görmeden alıyorum iki haftaya bir ne olur ne olmaz diye 38 haftalık :) klozete oturup alıyorum çünkü eğilemiyorum